- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
ahhh ahh yazılanları okudum tüm fikirlerini paylaşanlara kucak dolusu sevgiler sunuyorum. Mühendis demekle pekte haksız olmadığımı tekrar anladım benim neyi ifade etmek istediğimi anlayamayan arkadaşlara ithafen yazıyorum ve bu kadar basit bi konu bu kadar uzatılmaz bizim sorunumuz birbirimizle değil sistemle alakalı olmalıyken onca saçma sapan soru varken bu kadar basit bi soru üzerine dikkati çekip 1 iptalle kurtulmalarına sebep olanlara lafım.
Bu arada fizik dersi veren arkadaş söyliyicek söz dahi bulamıyorum o yazıyı okurken ben utandım mühendis zihniyeti... amaç burda şirket yöneticilerindeki insanlara köle gözüyle bakma zihniyetini yıkmak mı yoksa belgem var ben süperim diye dolaşmak mı objektif bakan arkadaşlarım ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Lütfen uzatmayın bu eğitime zaman, emek ve para harcayan gönül veren tüm arkadaşların belgeyi alması temennisiyle
Bu arada fizik dersi veren arkadaş söyliyicek söz dahi bulamıyorum o yazıyı okurken ben utandım mühendis zihniyeti... amaç burda şirket yöneticilerindeki insanlara köle gözüyle bakma zihniyetini yıkmak mı yoksa belgem var ben süperim diye dolaşmak mı objektif bakan arkadaşlarım ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Lütfen uzatmayın bu eğitime zaman, emek ve para harcayan gönül veren tüm arkadaşların belgeyi alması temennisiyle