Lüx sorusuna itiraz eden üstün zekalı, kim çok merak ediyorum. Yönetime laf edene kadar önce biz zihniyetimizi değiştirelim. laf olsun diye, ya çok yüksek puan almış ya da ben kaldım diğerleri ne olursa olsun diyen, zekiler bu soruya da itiraz edilir mi ?Başka şıkkı işaretleyecek kadar özürlü varsa evinde otursun zaten. bunlar müh. ve teknik insanlar sözüm ona ... Ben bu soru yüzünden sınırdayım bu konuyla alakalı kimde hakkım varsa helal etmiyorum.
GRUP ÜYESİ ARKADAŞLARA...
BİZLER MÜHENDİSLİK VEYA MÜHENDİSLİK SEVİYESİNDE OKULLAR BİTİRMİŞ YETİŞKİNLERİZ, BU GRUPTAKİ YAZILANLARI TEK TEK OKUDUM, HAYRET , ÜZÜNTÜ , ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDE KALDIM. NEDEN Mİ..
1- YANLIŞA İTİRAZ, DOĞRU VE DÜRÜST OLAN , BEN MERKEZCİ DEĞİL BİZ MERKEZCİ KİŞİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLARDAN BİRİSİDİR. LUX SORUSU CEVABI YANLIŞ VE BUNA SORUYU CEVAP ANAHTARINA GÖRE DOĞRU İŞARETLEYEN HERKESİN İTİRAZ ETMESİ , ETMEYENLERİNDE KATILMASI VEYA SESSİZ KALMASI GEREKİR, BU ETİK BİR DAVRANIŞTIR.
2- KENDİ MENFAATLERİNE TERS DÜŞTÜĞÜ İÇİN BİRİLERİNİN HAKKINDA BEDDUA, HAKKINI HELAL ETMEME GİBİ ÇOK SEVİYESİZ YORUMLARI VE YORUM YAPANLARI BİRKAÇ DAKİKA DÜŞÜNMELERİNİ ÖNERİRİM . UNUTMAYIN, İYİ VEYA KÖTÜ DİLEKLER SAHİBİNİ BULUR.
LÜTFEN, KİŞİSEL HAKARETLERE VARAN YAZILAR YAZMADAN, POLEMİK OLUŞTURMAYACAK ŞEKİLDE YORUMLARIMIZI YAPALIM Kİ KENDİMİZE OLAN ÖZ SAYGI VE GÜVENİMİZİ YİTİRMEYELİM. BİLGİ VE PAYLAŞIM ZENGİNLİĞİ YARATALIM.
SONUÇTA ÇALIŞAN KAZANIR.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Serkan bey,İzzet Bey;
2 numarada yazdığınızı üzerime aalındım gibi.Ben 24 aralıkta 2011 de kaldım.O sorulara baktınız mı?13 Mayıs 2012 dende geçiyorum gibi.24 aralık - 13 mayıs=yaklaşık 5 ay yapar.
kaldıki o sınavdan kalıp hakkını kaybedenler var veya 13 mayıs ta son hakkını kaybeden var.5 ay maaş almadan işe gireceği yerde işe giremeyenler var.İş fırsatını tepenler terfi edeceği yerde edemeyenler var.5 ay işsiz dolaşanlar var.Neden?
24 aralık sorularına baktınız mı.bir o sorulara bakın bir bu sorulara?
BU YÜZDEN DE BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.SORU HAZIRLAMA KOMİSYONUNA KARŞI.
BU SORUYA İTİRAZ EDİLİR EDİLMEZ , O AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU AMA BU SORU YÜZÜNDEN SINIRDAYSANIZ, BU SORU İPTAL OLDUĞUNDA SİZİN DOĞRU SAYINIZ AZALMIYOR Kİ !... BENDE LÜX İŞARETLEDİM, BİZİM DOĞRU SAYIMIZDA DEĞİŞİKLİK OLMADI... İTİRAZ NİYE SİZİ RAHATSIZ ETTİ ANLAMADIM... ??? BARAJI GEÇMENİZİ ÜMİT EDERİM AMA GEÇEMEZSENİZ , GEÇMEMENİZİN NEDENİ BU SORU OLMAYACAK....Lüx sorusuna itiraz eden üstün zekalı, kim çok merak ediyorum. Yönetime laf edene kadar önce biz zihniyetimizi değiştirelim. laf olsun diye, ya çok yüksek puan almış ya da ben kaldım diğerleri ne olursa olsun diyen, zekiler bu soruya da itiraz edilir mi ?Başka şıkkı işaretleyecek kadar özürlü varsa evinde otursun zaten. bunlar müh. ve teknik insanlar sözüm ona ... Ben bu soru yüzünden sınırdayım bu konuyla alakalı kimde hakkım varsa helal etmiyorum.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.