aynen kaldık dostum geçmiş olsunbana 3 soru daha lazım. desenize kaldık.
aynen kaldık dostum geçmiş olsunbana 3 soru daha lazım. desenize kaldık.
lüks sorusuna itiraz etmek ayrı bir yetenek bu soruyu iptal eden daha ayrı bir yetenek...soru sanki yorum sorusu da iptal etmişler...ışığın şiddet birimi neymiş acaba merak ettim...yazık ya..biz 24 aralık tan da biliyoruz..o zamanda efektif ısıyı iptal etmişlerdi....ben iyi bir puanla geçiyorum.ama sınırda olan arkadaşlar var çok ayıp ...Lüx sorusuna itiraz eden üstün zekalı, kim çok merak ediyorum. Yönetime laf edene kadar önce biz zihniyetimizi değiştirelim. laf olsun diye, ya çok yüksek puan almış ya da ben kaldım diğerleri ne olursa olsun diyen, zekiler bu soruya da itiraz edilir mi ?Başka şıkkı işaretleyecek kadar özürlü varsa evinde otursun zaten. bunlar müh. ve teknik insanlar sözüm ona ... Ben bu soru yüzünden sınırdayım bu konuyla alakalı kimde hakkım varsa helal etmiyorum.
Lüx sorusuna itiraz eden üstün zekalı, kim çok merak ediyorum. Yönetime laf edene kadar önce biz zihniyetimizi değiştirelim. laf olsun diye, ya çok yüksek puan almış ya da ben kaldım diğerleri ne olursa olsun diyen, zekiler bu soruya da itiraz edilir mi ?Başka şıkkı işaretleyecek kadar özürlü varsa evinde otursun zaten. bunlar müh. ve teknik insanlar sözüm ona ... Ben bu soru yüzünden sınırdayım bu konuyla alakalı kimde hakkım varsa helal etmiyorum.
merhaba; lüx sorusuna itiraz eden ve hatta sadece o soruya itiraz eden üzstün zekalı arkadaşlarınızdan biri benim .cevabını lüx olarak işartelememe rağmen...işime gelmiyor diye böyle oratlıkta saçma sapan bir hatayı görmemezlikten gelemezdim.birimler bize ilkokuldan itibaren öğretiliyor.ayrıca özel bir ilgim de olmuştur birimler ile ilgili..diğer sorular da Türkçe'mizin kullanımı ile ilgili yalnış anlamaya yol açacak birçok soru vardı.ama bu soru açık ve net bir soru olup cevabı şıklarda yoktu.bizleri seçip değerlendirecek insanların böyle bir sorunun cevabını bilmiyor olmasını yüzlerine vurmaktı amacım...ışık şiddeti birimi 'candela ',aydınlatma şiddeti birimi ise ' lüx'tür sevgili arkadaşım.Lüx sorusuna itiraz eden üstün zekalı, kim çok merak ediyorum. Yönetime laf edene kadar önce biz zihniyetimizi değiştirelim. laf olsun diye, ya çok yüksek puan almış ya da ben kaldım diğerleri ne olursa olsun diyen, zekiler bu soruya da itiraz edilir mi ?Başka şıkkı işaretleyecek kadar özürlü varsa evinde otursun zaten. bunlar müh. ve teknik insanlar sözüm ona ... Ben bu soru yüzünden sınırdayım bu konuyla alakalı kimde hakkım varsa helal etmiyorum.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.