- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
@dilek nimet hanımın BSCI konusu içinde forumumuz paylaştığı dokümandır. Herkes tarafından daha görünür ve bulunabilir olması için ayrı olarak paylaşıyorum.
| …... TEKS. YÖNETİM GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTI AMAÇLARI VE SONUÇLARI | |
Amaç : | Kalite yönetim sisteminin yönetim tarafından belirli periyotlarla değerlendirilerek, etkinliğinin takip edilmesi, kalite politikası ve kalite hedeflerine ulaşmadaki yeterliliğinin değerlendirilmesi için usul ve esasların belirlenmesidir. | |
Kapsam : | …... Tekstil : Kalite Yönetim Sistemindeki birimleri kapsar | |
Sorumlu : | Bu prosedürün hazırlanması ve uygulanmasından…... Teks. Konfeksiyon Bölümü İşletme Müdürü , prosedür içinde kendilerine sorumluluk verilen tüm personelde uygulamadan sorumludur. | |
Uygulama : | Yönetim gözden geçirme toplantısı yılda en az 1 defa olmak üzere tüm raporlar ve tetkikler hazırandırktan en fazla 2 ay sonra İşletme müdürü çağrısı ile yapılır . Toplantıda muhasebe departmanı toplantı konusu rapor ve değerlendirmeleri yazılı ve elektronik olarak hazırlayıp işletme müdürüne teslim eder ; İşletme Müdürü tarafından toplantı günü ve saati kararlaştırılır. | |
Konu 1- | Bir önceki toplantı aksiyon notlarının değerlendirilmesinin yapılması | |
Konu 2- | Dönem değerlendirilmesi : | |
- Müşteri memnuniyeti | ||
- Sipariş adedi kıyaslama ve değerlendirme | ||
-Masraf ve giderlerin değerlendirilmesi | ||
Konu 3- | İç ve dış şikayetlerin değerlendirilmesi | |
Konu 4- | Düzenleyici ve önleyici faaliyet kapsamında değerlendirmeler | |
Konu 5- | Kaynak ihtiyacı ve yapılabilecekler | |
Konu 6- | Kalite yönetim sistemiyle ilgili diğer sorunlar | |