seyyar yangın tüpleri arası uzaklık 25 metre ulaşma mesafesi değilmiydi teşekkürler..
Yapılan yorumların her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Fakat benim asıl sormak istediğim tüzük ve yönetmelik maddeleri değildi. Pratikte en doğru tüp kontrolünün nasıl sağlandığını sormuştum.Bir firma ile nasıl anlaşırsınız, nasıl kontrol ve yerleşim yaptırırsınız? Tüpleri günlük mü kontrol ettirirsiniz? Yangın sırasında bu tüp boşmuş durumu ile karşılaşmamak için soruyorum.
En uzak kişiye 25m uzaklıkta olacak, o kişiyi merkez kabul edersek 2 yangın tüpü arası mesafe 50m olur...seyyar yangın tüpleri arası uzaklık 25 metre ulaşma mesafesi değilmiydi teşekkürler..
Merhaba, Bu bahsetmiş olduğunuz sözleşmeler aşağıdaki standartlarda var. Siz standartları örnek göstererek sözleşme yapmalısınız. Size örnek firma ile yapılmış sözleşme gönderebilirim. e-posta yolu ile atabilirim.Yapılan yorumların her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Fakat benim asıl sormak istediğim tüzük ve yönetmelik maddeleri değildi. Pratikte en doğru tüp kontrolünün nasıl sağlandığını sormuştum.Bir firma ile nasıl anlaşırsınız, nasıl kontrol ve yerleşim yaptırırsınız? Tüpleri günlük mü kontrol ettirirsiniz? Yangın sırasında bu tüp boşmuş durumu ile karşılaşmamak için soruyorum.
Levent bey bende esat beyin yaptığı şekle yakın yapıyorum.Yapılan yorumların her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Fakat benim asıl sormak istediğim tüzük ve yönetmelik maddeleri değildi. Pratikte en doğru tüp kontrolünün nasıl sağlandığını sormuştum.Bir firma ile nasıl anlaşırsınız, nasıl kontrol ve yerleşim yaptırırsınız? Tüpleri günlük mü kontrol ettirirsiniz? Yangın sırasında bu tüp boşmuş durumu ile karşılaşmamak için soruyorum.
formdaki ibrenin bulunduğu yerden kastınız nedir teşekkürler paylaşım için bu arada...Levent bey bende esat beyin yaptığı şekle yakın yapıyorum.
ayda bir defa kontrollerini yapıyorum ve daha önceden hazırladığım forma (ekte) kaydedip imzalıyorum bunun yanı sıra dosyamda yangın tüplerinin konumlar ve karşılarında onlara verdiğim kodlarda mevcut.
en uzak kışının ulaşma uzaklığı değilmiydiseyyar yangın tüpleri arası uzaklık 25 metre ulaşma mesafesi değilmiydi teşekkürler..
Yangın tüplerinin kontrolu için kendimce yapılması gerekenler;
1- Yangın tüplerinin yerden yüksekliği en az 90 cm olmalı..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.