ne olacak peki şimdi ??? yaaptırımı nedir bilen arkadaş var mı?
hocaların bize söylediğine göre 90 saatkesinlikle tamamlanması gerekiyormuş.örgunun de %80 i sanırımhepsine katılmak istiyorum fakat 90 saati tamamlamak için yüz yüze eğitime kadar 15 gün süre günde 6 saat tamamlamam gerekiyor. yoğun iş temposunda çalıştığım için nasıl olacak bilemiyorum. yani örneğin 80 saati tamamlasam yüz yüze eğitim esnasında kalanı tamamlasam olur mu acaba?
evet mutlu son örgün eğitimin bitmesine 2 gün kala bitti.. Sanal eğitimim bitti %70 dersleri takip ettiğim söylenirse sistemde geçen süre: 137 saat... son testin ve önteslerin yüzdye bir etkisi yok merak etmeyinsevgili bim,
bende uzaktan eğitim alan biriyim. Bana söylenen 90 saatin 90 ına girmek ve bu eğitimlerin ders sonu eğitimlerinden %70 puan almak
adaylar 180 saatlik teorik eğitimin 90 saatlik uzaktan eğitim bölümünü (15 gün) önce tamamlayacak. Bunun için benim gittiğim kurs biraz hassas şöyle ki: (90 saati) tamamlamanız gerekmektedir. Burada saat kavramı ders saati anlamındadır ve 45 dakikalık süreyi ifade eder. " 90 ders saati, 9 saati canlı dersler olarak yapılacağı için 81 saate düşmektedir. 81x45= 3645 dakika yani yaklaşık 61 saat yapmaktadır. Uzaktan eğitim tamamlandığında toplam süreniz 61 saatin altında olmamalıdır. Diğer bir deyişle sistemde bu kadar süre aktif olarak bulunmanız gerekmektedir. Fakat sistemde ders dışında bulunan alanlarda (forum, ilave kaynaklar, anketler, mesajlar vb. alanlar) geçireceğiniz sürede bu sürenin içinde olduğu için ileride Bakanlık tarafından yapılabilecek farklı yorumlarla karşılaşmamak için bu süreyi elinizden geldiği kadar yüksek tutmaya çalışın."
,
diyor benim kursum... buna göre bence asıl olan Canlı dersleri takip etmeniz... ve 90 saati sistemde geçirmeniz... Ben daha 15 ders bitirdim. ve sistemde geçen süre 95 saat o yüzden endişe olmasın ...sadece ders sonundaki testlerden yüksek puan alamya bakın 8hepsinin sonunda ortalama %70 üzeri olsun)
ön test ile son testin çözüldüğü zaman karne raporunda belirtiliyor. bu iki zaman arasında dersin süresi kadar zaman olması şart mıdır? ön testi çözüp eğitim slaytını aç kapa yapıp son testi çözsek zamanı doldurmama dışında bi sıkıntı yaşama ihtimalimiz var mı? yani ön testi çözüp 5 dk sonra son testi çözmüşsün eğitimi ne ara gördün derler mi adama? umarım anlaşılmışımdır. iyi çalışmalar..
görebiliyorum. son testi görmek için eğitim slaytını açıp kapatmam yeterli.sürenin dolması şart değil..Eğitim süresi dolmadan son testi göremiyorsun.
görebiliyorum. son testi görmek için eğitim slaytını açıp kapatmam yeterli.sürenin dolması şart değil..
arkadaşlar iyi geceler diliyorum hepinize ...bu uzaktan eğitimde testleri sonra yapma imkanımız varmı?yani orgün eğitim alırken bu testleri o zaman tamamlasak olurmu?bir de bu testlerden örneğin 60 ortalama aldığımız zaman sertifika almamızı ne kadar etkiler.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler her şey gönlünüzce olsun iyi geceler
slm. bir sorum olucaktı. sekronize derslere katılmak zorunlu mu? katılmama durumunda bir sorun teşkil edermi eğitimin geçersiz olabilir mii
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.