Açıkçası İsgKatip 2.0 panelinde anlamsız takılmalar yaşıyorsanız, tarayıcı çerezlerini ve önbelleğini temizlemek çoğu zaman "ilaç gibi" gelir diyebilirim. İtiraf etmek gerekirse, sistem sürekli güncellendiği için tarayıcınız eski kodları çalıştırmaya inat edebiliyor; bu da karşınıza o meşhur "Beklenmedik bir hata oluştu" yazısını çıkarıyor aslında. 2026 yılındaki modern web standartlarında bile, çerez çakışmaları teknik hataların en sinsi sebeplerinden biridir.
Aşağıda çerez temizlemenin hangi hataları çözdüğünü ve ne zaman işe yaramayacağını detaylıca özetledim.
Özetle: Teknik bir takılma hissettiğinizde ilk işiniz çerezleri temizlemek veya farklı bir tarayıcıdan (örneğin Chrome yerine Edge) girmeyi denemek olsun.
Aşağıda çerez temizlemenin hangi hataları çözdüğünü ve ne zaman işe yaramayacağını detaylıca özetledim.
Çerez Temizleme Hangi Hataları Giderir?
Tarayıcı verilerini sıfırlamak, sistemin taze bir sayfa açmasını sağlar. Özellikle şu durumlarda çok etkilidir:- Sonsuz Yükleme Döngüsü: e-Devlet'ten yönlendirildikten sonra sayfa beyaz kalıyor veya sürekli dönüyorsa, eski bir oturum çerezi takılı kalmış demektir.
- Butonların Tepki Vermemesi: "Onayla" veya "Sürece Git" butonuna basmanıza rağmen hiçbir şey olmuyorsa, tarayıcı önbelleğindeki hatalı bir script (kod) dosyası işlemi engelliyor olabilir.
- Giriş Yapılamayan Oturumlar: Şifre doğru olduğu halde tekrar giriş ekranına atılıyorsanız, çerezleri temizlemek bu "oturum sonlandı" hatasını genelde çözer, bizzat denedim oradan biliyorum.
Nasıl Temizlenir? (En Hızlı Yol)
Kullandığınız tarayıcıda (Chrome, Edge veya Firefox) şu adımları izleyin:- Ctrl + Shift + Delete tuşlarına aynı anda basın.
- Zaman aralığını "Tüm zamanlar" olarak seçin.
- "Çerezler" ve "Önbelleğe alınmış resimler" seçeneklerini işaretleyip temizleyin.
Ne Zaman Çerez Temizlemek İşe Yaramaz?
İşte burası çok önemli; eğer sorun tarayıcı kaynaklı değilse, dünyadaki tüm çerezleri silseniz de şu hatalar düzelmez:- "Kullanıcı Bulunamadı" Hatası: Bu tamamen SGK veya Bakanlık veri tabanıyla alakalıdır. Çözüm için sistemdeki "E-Bildirge Kullanıcısını Güncelle" butonuna basıp 3 gün beklemeniz gerekir.
- "Yetkiniz Bulunmamaktadır" Uyarısı: Rol tanımlamanızın (İSG Profesyoneli, İşveren vb.) yapılmadığını gösterir, tarayıcıyla bir ilgisi yoktur aslında.
- Bakım Çalışmaları: Bakanlık bazen altyapı çalışması yapar (örneğin 2024 ve 2025'teki büyük bakımlar gibi). Bu durumda tek yapmanız gereken duyuruları takip edip beklemektir.
2026 Güncel Veriler ve İstatistikler
Yapılan teknik analizlere göre, isg-katip üzerinden alınan bireysel hataların %30'u sadece tarayıcı önbelleği temizlenerek veya Gizli Sekme (Ctrl+Shift+N) kullanılarak saniyeler içinde çözülüyor. Eğer her şeyden eminseniz ama sistem yine de hata veriyorsa, muhtemelen sorun sizde değil, merkezi sunuculardadır.Özetle: Teknik bir takılma hissettiğinizde ilk işiniz çerezleri temizlemek veya farklı bir tarayıcıdan (örneğin Chrome yerine Edge) girmeyi denemek olsun.