- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
ILO SÖZLEŞMELERİArkadaşlar ILO sözleşmelerinde sadece önemli olan maddelerin (sınavda çıkabilecek) listesini nereden bulabiliriz?
Hoca teşekkürler herşey için ben son hali tekrar yüklüyorum yalnız 778 e bakarsanız sevinirim. birde deneme 6 da bi soru muallakta hala...size banko gelecek soru veriyorum..bunlardan en az 2 tanesi kesin gelecek
* Kanserojen ve Mutajen Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik’in Ek-III’ünde mesleki maruziyet sınır değerleri verilen 3 kimyasal maddenin adı aşağıdakilerin hangisinde doğru olarak verilmiştir?
Benzen - Vinilklorür monomeri - Sert ağaçtozları
*Acil durum planının yenilenmesi ile ilgili hangisi yanlıştır?
Çok tehlikeli sınıflarda 2 yılda bir yenilenir.
tehlikeli sınıflarda 4 yılda bir yenilenir.
az tehlikeli sınıflarda 6 yılda bir yenilenir.
*İşyerinde kalıcı ve gizli enfeksiyona neden olduğu bilinen biyolojik etkenlere maruz kalan işçilerin kayıtları son maruziyetten sonra en az kaç yıl saklanır?
40 yıl
patlayıcı ortamdan kaynaklanan özel risklerin değerlendirmesindeki hususlar (son sınavda gelmemiş ama her sene sorulan bir soru)
* Patlayıcı ortam oluşma ihtimali ve bu ortamın kalıcılığı
*Olabilecek patlama etkisinin büyüklüğü
* Statik elektrik de dâhil tutuşturucu kaynakların bulunma,aktif ve etkili hale gelme ihtimalleri,
*İşyerinde bulunan tesis, kullanılan maddeler, prosesler ile bunların muhtemel karşılıklı etkileşimleri,
[email protected]buradan mail vermek yasak.siz bana pm atın.yada profile mailinizi bırakın.yada denelerde mail adresim var zaten..üç tane alternatif.
Herkese iyi çalışmalar.iki önemli duyurum var.
1. hap hap bilgi diye tutturanlar 66 sayfalık mucize hap notu hazırladım.ama %50 si netten alıntı olduğundan ve malesef kötü niyetli kişilerden dolayı dosyayı bana mailini verene göndereceğim.sayın yönetimnde affına sığınarak.bu notlar hemen hemen herşeyin özeti.
2.Ankara'da bulunan yada gelebilen arkadaşlar olursa çalışma ekibi kurup (tartışabileceğimiz bir kafede vs) pazartesinden itibaren başlamayı planlıyorum..lütfen isteyenler bana ulaşsın çok kalabalık olmaması da şart.bu hususta pazartesiye kadar şunlara karar vereceğiz.
*yeri kendimiz seçeceğiz.
*çalışma yöntemini tartışacağız
*kaç saat çalışacağız..
herkese teşekkürler.
NOT: bu bahsedilen durumlarla ilgili hiç bir maddi beklentim yoktur..kimseden herhangi bir talebimde yoktur.dediğim gibi maddi durumum iyi Allah'a şükür.hap notlar sadece sizde kalırsa memnun olurum..
isg kanunu 6331erdoğan bey 778 hakkındaki yorumunuz birde 6.denemedeki soru ile ilgili yorumunuzu bekliyorum herkese sınavda başarılar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.