Evet , ben başvurdum 2014/390 no'lu dava dosyası açık....Arkadaşlar aralık A gurubu sınav soruları için mahkemeye başvuran arkadaşımız varmı
Bize de haber verirseniz sevinirimEvet , ben başvurdum 2014/390 no'lu dava dosyası açık....
21 aralık a sınıfı mı?Arkadaşlar aralık A gurubu sınav soruları için mahkemeye başvuran arkadaşımız varmı
21 aralık 2914 a sınıfı mı? DavaEvet , ben başvurdum 2014/390 no'lu dava dosyası açık....
Evet... Sonuçlanınca paylaşırım mutlaka...21 aralık 2914 a sınıfı mı? Dava
katılıyorum kardeşimArkadaşlar belli ki herkes bir türkü tutturmuş gidiyor. yapılan haksızlıkları kimse görmüyor. bir mühendisin hiç bir uzmanlık sertifikası olmadan sadece sigorta primine bakarak 6 ay da A sınıfı isg uzmanı olduğunuzdan haberiniz var mı ? sözüm bu tür yaklaşım da olan kişilere! onlara da bu forum kanalı ile sormak istiyorum, acaba iSG konularından bir haber ÇOK TEHLİKE sınıfta İsg Katip ile bildirim yaptığınızda eğer UZMAN olarak Görevinizi suistimal ettiğinizde vay halinize.... Taksıile adam öldürme suçu çok ağır bir ithamdır.. ya çıkan bu yükseltme sınavı furyası ile ayda 10000 tl ile 15 000 TL KAZANACAĞINI DÜŞÜNEN arkadaşlar SİZ BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN MÜ? biliyormuydunuz bu çıkan ssk primi ile yükseltme sınavına giremeyen isg teknik uzman arkadaşların yada c sınıfı olup 3 çalışmayı göze alan ve 6 ay da A SINIFI İSG UZMANI OLUP DA BU ARKADAŞLARA AHKAM KESMELERİNİ KİM HAZMEDECEK hakkını kim arayacak merak konusu yada Türkiye de mühendis istihdamının gittikçe daralması hasebi ile bu bölüme bilinçli bir şekilde yöneltilmeleri ise ÇOK MANİDAR doğrusu önümüzde yıllarda hapishaneler hırsız,kapkaçcı yerine isg uzmanları ile dolup taşacak 2013 istatislik verilerinin faturası malesef bu insanları üzerine yıkılıcak. boşuna sınavla ilgili tartışma konusu oluyor sınav soruları iptal edilecek mi edilmemiyecek diye tartışıyorsunuz. UMARIM BU YANLIŞA TOP YEKUN DUR DERİZ..
2 Senedir iş güv .uzmanlığı yapamadığınız için maddi tazminat hakkınız doğmuştur diye düşünüyorum.Merhabalar,
Bende bir sınav mağduru olarak ne yapacağımı bilmeyerek ve devlet'in bu "PARDON" deme şeklinden rahatsız olarak sizlere bir şey sormak istiyorum.
Mayıs 2012 sınav sonuçları ilk açıklandığında 67 ile kalmış olduğum için uzmanlık yapamadım. Ekim 2012de yapılan sınavı atlayarak Mayıs 2013de tekrar sınava girdim ve C uzmanlık belgemi aldım. Aradan geçen yaklaşık 2 yıl sonunda devlet 2012 sınav sonucumu mahkeme kararı ile 73 olduğunu bildirdi. Belgemi 2012 sınavına göre hazırlatmak için benden tekrar belge bedeli istiyor. Ancak arada geçen zaman konusunda herhangi bir durumdan bahsetmiyor.
Yaşanan haksızlık dolayısıyla "Mağdur" olarak yapılabilecek hiç bir şey yok mudur?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Herkese KAZASIZ günler dilerim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.