Pardon KBRGN zaten hem fikir misiz bugun okadar soru okudum kı okudugumu yanlıs anlar oldum
dogru cvp B oldugunu dusunuyorum bende zaten oncekı sayfalarda yonetmelıkle ılgılı acıklama yapmıstım
güzel sorular yalnız en çok iş kazası geçiren aralık doğru mu 18-24???
BENCEDE B ŞIKKI3.soruda birşeyi atlamıyormuyuz
1. Aşağıdakilerden hangisi SGK mevzuatına göre iş kazası değildir?
a- İşçinin görev ile gittiği yerde mesai bittikten sonra yemek yerken meydana gelen LPG patlaması sonucu yaralanması
b- İşçinin işe giderken bindiği dolmuşun bir taksi ile çarpışması sonucu yaralanması
c- İşçinin fabrika sınırları dışında kamyondan yük boşaltırken düşüp kolunu kırması
d- İşçinin işyerinde öğle tatilinde top oynarken düşüp ayağını kırması
B şıkkında servise değil dolmuşa biniyor.Kendi imkanları ile işe giderken olan kaza iş kazası değil diye biliyorum.Ancak işverenin servisi ile olursa iş kazası sayılıyordu.A şıkkında halen gittiği yerde olduğu sırada gerçekleştiği için iş kazası sayılabilir gibi
bencede B3.soruda birşeyi atlamıyormuyuz
1. Aşağıdakilerden hangisi SGK mevzuatına göre iş kazası değildir?
a- İşçinin görev ile gittiği yerde mesai bittikten sonra yemek yerken meydana gelen LPG patlaması sonucu yaralanması
b- İşçinin işe giderken bindiği dolmuşun bir taksi ile çarpışması sonucu yaralanması
c- İşçinin fabrika sınırları dışında kamyondan yük boşaltırken düşüp kolunu kırması
d- İşçinin işyerinde öğle tatilinde top oynarken düşüp ayağını kırması
B şıkkında servise değil dolmuşa biniyor.Kendi imkanları ile işe giderken olan kaza iş kazası değil diye biliyorum.Ancak işverenin servisi ile olursa iş kazası sayılıyordu.A şıkkında halen gittiği yerde olduğu sırada gerçekleştiği için iş kazası sayılabilir gibi
2010 sgk istatistik 25-29güzel sorular yalnız en çok iş kazası geçiren aralık doğru mu 18-24???
2010 sgk istatistik 25-29
mesajı silemeden yakalamışsınız.Ben yanlış dosyayı indirip yalnış cevap anahtarına göre değerlendirmişim.cevap bencede B ama kafanız karışmasın 50 soruluk dosya yerine bir alttaki soruları indirip,bu sayfadaki cevaplarla karşılaştırmışım.bu 3. soru diğer dosyanın sorularındandır.2 gün kala beynim bulandığından sorulara ayrı cevaplara ayrı yerden bakıyorum.pazar günü Allah kolaylık versinBENCEDE B ŞIKKI
38. Aşağıda verilen transportörlerle ilgili olarak “İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği Tüzüğünün” 8.Bölüm Taşıyıcılarda (Transportör) alınacak genel güvenlik tedbirlerinin hangisi doğrudur ?
I. Yüksekte bulunan konveyörlerin kenarlarında yürüyüş platformları olacaktır.
II. Üzerlerinden geçilmesi için geçit platfomları yapılmayacaktır.
III. Altlarına saç veya tel kafes koruyucular yapılacaktır.
IV. Uzun mesafeli konveyörlerde ikaz sistemi olmayacaktır.
a) Yalnız I b) I, III c) I,III,IV d) I,II,III,IV
CEVAP B VERILMIS YANLIZ BU SORUDA HATA VAR GIBIME GELDI YA SİZCE?
BENİM CEVAP SIKLARDA YOK AMA 1-2-3 DOGRU DIYORUM
mesajı silemeden yakalamışsınız.Ben yanlış dosyayı indirip yalnış cevap anahtarına göre değerlendirmişim.cevap bencede B ama kafanız karışmasın 50 soruluk dosya yerine bir alttaki soruları indirip,bu sayfadaki cevaplarla karşılaştırmışım.bu 3. soru diğer dosyanın sorularındandır.2 gün kala beynim bulandığından sorulara ayrı cevaplara ayrı yerden bakıyorum.pazar günü Allah kolaylık versin
bencede bu sorunun cevabı a olması gerekmiyormu siyasi işlerin hiçbirşekilde bulaşmaması lazımAşağıdakilerden hangisi İş sağlığı Sistemi (İSS)‟nin dört temel bileşeninden birisi değildir?a) Siyasi kararlar,b) Stratejik kararlar,c) Yönetsel kararlar,d) İşlevler
arkadaşlar bu sorude cevap D denmiş, ben A olduğunu düşünüyordum.
İSS'nin 4 temel bileşeni nedir ? Bilen varmı ?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.