- Meslek
- Uzman (C)
- kerem ; evet bunu yazdığınız için teşekkür ederim. size güvenmek zorundayım. ücretimi ödedim kaydımı yaptım ama hazır olmadığım için 2014 mart sınavına inşallah.
Evet.Ben 2013 Ağustos ve 2013 Aralık sınavlarına girdim. 69 ile başarısız oldum. İlk açılacak sınava veya başka sınava girme hakkım var mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Hocam teşekkürler. Ben 170 i aradım. Bana eğitim almaksızın hakkım olduğunu ifade ettiler
SGK'dan bu süreye ilişkin hizmet dökümünü aldıktan sonra hizmet birleştirmesini ilgili SGK bölümünden yapınız. Sonra bakanlığın ilgili bölümüne dilekçe ile başvurunuz. Hedefinize ulaşabilirsiniz. Kalın sağlıcakla.emsal arıyorum yalvarırım cevap verin... ben yedek subay olarak görev yaptım yani 9 ay emekli sandığına 4 c pirim yattı sonra ssk 4 a dan yattı ikisinin toplamıyla 1500 gün ediyo ancak bunu nasıl ispat edebilirim ve bu sekilde sınava girebilen var mı yardım bekliyorum...
Azminize hayran kaldığımı belirterek şunu ifade edeyim. Sınava girme hakkınızı kaybettiniz. (2 defa girip başarısız olduğunuz için) Eğitim tekrarı yaparak sınava girebilirsiniz.mayıs 2013 te eğitimimi tamamladım. ağustos 2013 sınavına girdim 66 ile kaldım. aralık 2013 sınavına askerde olduğum için katılmadım. mayıs 2014 sınavındada 64 ile kaldım. 27 aralık 2014 de yağılacak sınava girme hakkım var mı?
Senede 2 defa 3 yıl boyunca girebilirsiniz...Mrb. Bir sorum var. yükselme sınavına gircem. Bu sınavı 2 kere geçemezsem, bir daha giremiyomuyum.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.