- Meslek
- Uzman Adayı (C)
EVETArkadaşlar kartsız atm'den sınav ücretini ödeyeceğim. İSG 3.sınavı diye bir link var onu mu seçiyoruz?
EVETArkadaşlar kartsız atm'den sınav ücretini ödeyeceğim. İSG 3.sınavı diye bir link var onu mu seçiyoruz?
Farklı bir internet tarayıcısı kullandığınız için bu mesajı alıyorsunuz. Lütfen Microsoft Internet Explorer programı ile işlem yapınız.
meb sağ alt köşede başvuru linki varr..ankarayı aradım 27 kasıma kadar bekleyin sistemde sorun var dediler.
Merhaba sınav harcını yatırdım. Internetten başvuru yaptığımda aşağıdaki mesajla karşılaştım.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 begin_of_the_skype_highlighting0 312 215 50 28 ÜCRETSİZ end_of_the_skype_highlighting numaralı faksa düzeltme taleplerine ilişkin dilekçelerinizi (Evrak asılları posta yolu ile İş Sağlığı ve Güvenliği G.M. iletiniz) gönderebilirsiniz. Ayrıca 0312 296 64 82 - 296 64 74 - 296 64 68 nolu telefonlardan yollamış olduğunuz faksları teyit ettirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)![]()
bu mesajla karşılaşan varmı
Teşekkürler
ATMarkadaşlar merhaba.ben şeyi soracaktım.bankaya gittiğimizde yükseltme sınavı için parayı nasıl yatıracağız,bilen varmı
Ben de aynı hatayı alıyorum, bir türlü olmadı..Merhaba sisteme giriş yaptım tüm bilgileri doldurdum. Kayıt tuşuna bastığımda Kayıt edilirken bir hata oluştu. Kaydınız yapılamadı. Başvuruya tekrar girerek kayıt yapmayı tekrar deneyiniz. Hata Kodu:KAH001 -9 mesajını aldım. Defalarca denedim. Hep aynı mesaj geldi. Bu durumla karşılaşan varmı?
Bende almıştım aynı hatayı ama sonraki girişimde explorer açtıktan sonra meb in sayfasında iken explorer'ın "uyumluluk görünüm ayarları" kısmından meb in sayfasını ekledim ve sayfa yenilendi, tekrar giriş yaptım sisteme ve başarı ile tamamlanıp çıktı verdi.Ben de aynı hatayı alıyorum, bir türlü olmadı..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.