evet bende de aynı mesaj çıktı
Arkadaşlar yazan mesajı dikkatli okuduysanız prim gününe göre yükseltme için sınava gireceklerin 27/11/2013 tarinden itibaren başvurabilecekleri yazıyor...ben de ilk önce tam okumadan şok geçirip sonra tekrar okuyunca farkettim..herhalde bizler günün şanslı kişileriz Adnan, ben de aynı sorunla karşılaştım.
Bekleyip göreceğiz![]()
Arkadaşlar yazan mesajı dikkatli okuduysanız prim gününe göre yükseltme için sınava gireceklerin 27/11/2013 tarinden itibaren başvurabilecekleri yazıyor...ben de ilk önce tam okumadan şok geçirip sonra tekrar okuyunca farkettim..
Hiç birşeye kızmıyorum da!!! bizi ne yapacağını bilmez hale sokanları Allah'a havale ediyorum...Yahu sınav ile ilgili başvuru metninde belirtseniz biz de 22 kasım tarihi yerine 27 kasımı beklesek?? sanki matrixin içindeki pilleriz (duygu falan yok bizde)Atilla bey,dikkatli olarak mesajın son cümlesini okuyunca durum gerçekten netleşti.27 Kasımı bekleyeceğiz ve o gün müracaat edeceğiz.Çalışmaya devam.Herkese başarılar dilerim.Size özellikle tekrar teşekkür ederim.
Bendede aynı durum olduMerhaba sınav harcını yatırdım. Internetten başvuru yaptığımda aşağıdaki mesajla karşılaştım.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 begin_of_the_skype_highlighting0 312 215 50 28 ÜCRETSİZ end_of_the_skype_highlighting numaralı faksa düzeltme taleplerine ilişkin dilekçelerinizi (Evrak asılları posta yolu ile İş Sağlığı ve Güvenliği G.M. iletiniz) gönderebilirsiniz. Ayrıca 0312 296 64 82 - 296 64 74 - 296 64 68 nolu telefonlardan yollamış olduğunuz faksları teyit ettirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)![]()
bu mesajla karşılaşan varmı
Teşekkürler
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.