- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
ben yaptım.. oldu...
Vakıfbank'a yatırın onlar alıyor. ben de önce ziraate gittim atm den yatırın diyince vakıfbanka gittim. elimde dekont olsun diye atm den yatırmak istemedim çünküarkadaşlar parayı bankalar almıyormu dün ziraat bankası artık bu tür paraları
bankamatikten kendiniz yapın dedi
Nasıl yaptınız? 27 Kasımı bekleyin diyor. Yükseltme sınavına mı giriyorsunuz Halit Bey?ben yaptım.. oldu...
benimki yükseltme değil..Nasıl yaptınız? 27 Kasımı bekleyin diyor. Yükseltme sınavına mı giriyorsunuz Halit Bey?
Arkadaşlar o mesajın sonunda, yükseltme sınavına girecekler 27 kasım itibari ile başvuru yapabilecekler , diye belirtmiş...bekleyip göreceğiz...Merhaba sınav harcını yatırdım. Internetten başvuru yaptığımda aşağıdaki mesajla karşılaştım.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 begin_of_the_skype_highlighting0 312 215 50 28 ÜCRETSİZ end_of_the_skype_highlighting numaralı faksa düzeltme taleplerine ilişkin dilekçelerinizi (Evrak asılları posta yolu ile İş Sağlığı ve Güvenliği G.M. iletiniz) gönderebilirsiniz. Ayrıca 0312 296 64 82 - 296 64 74 - 296 64 68 nolu telefonlardan yollamış olduğunuz faksları teyit ettirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)![]()
bu mesajla karşılaşan varmı
Teşekkürler
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.