Arkadaşlar 170 deki normal personel değil altını çiziyorum Uzman iş güvenliği personeli askerlik ve doğumun kabul edileceğini problemin kendi sistemlerinden kaynaklandığını belirtti kesin olacak denildi. daha girilmeyen başvurular varmış
Ben de ayni durumdayim. Daha sistemin yuzunu göremedim, hep o can sıkıcı uyarı, 170 de hallolurdan baska bisey demiyor.YAHU NE ASKERLİK BORÇLANMASI NE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMAM VAR(ŞU ASKERLİĞİN BAŞKA LİNKİ WAR YA ORDA TARTIŞIN). BAŞVURU YAPAN VARMI ONCEDEN SISTEM ACILMAYIP DA PZT ACILAN ORNEGIN 30 GUN MUHABBETIDE ETKILEMIYOR BENI. B YE GIRECEGIM AMA SISTEM ACILMIYOR HALA. KARGOYLA GONDERDIM. DURUMU BANA BENZIYENLER CEVAP ATIN LUTFEN
![]()
aynenbende hala başvurumu yapamadım...
YAHU NE ASKERLİK BORÇLANMASI NE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMAM VAR(ŞU ASKERLİĞİN BAŞKA LİNKİ WAR YA ORDA TARTIŞIN). BAŞVURU YAPAN VARMI ONCEDEN SISTEM ACILMAYIP DA PZT ACILAN ORNEGIN 30 GUN MUHABBETIDE ETKILEMIYOR BENI. B YE GIRECEGIM AMA SISTEM ACILMIYOR HALA. KARGOYLA GONDERDIM. DURUMU BANA BENZIYENLER CEVAP ATIN LUTFEN
![]()
Bende hala başvuru yapamadım. 5 gündür işimi gücümü-yemeyi içmeyi bıraktım bu işe ayırdım zamanımı...Ancak bir gelişme yok. Küfür etmediğim Alo 170 ve 147 görevlisi, bakanlık yetkilileri kalmadı. Önüme gelene saydım sövdüm. İnsanlara bu çileyi çektirenlere, bir cevap bile veremeyenlere, bilgi işlemi bağlaması gerekirken bilgisayar tamir servisini bağlayan genel müdürlük sekreterliklerine ve ondan abi bizim birim bakmıyor deyip üzerinden atanına kadar hepsinin Allah bin türlü ..... versin. Ben uzun zamandır bu kadar stres yaşamamıştım arkadaş....
inşallahMerhaba arkadaşlar, 03.12.2013, 09.45, şu an iti bariyle 03122155021 nolu telefon sonunda açıldı bayan listelerin kalan kısmının bu gün gönderileceğini söyledi yarın başvuru yapabilirsiniz dedi Başvuru yapamayanların dikkatine!!!
Bende girdim bulamadım. davalık bu olayHİÇBİR BORÇLANMA KABUL EDİLMEYECEK OLDUGU KANUN VE YONETMELIKTE ACIKCA BELIRTILMISTIR DENILIYOR SAKA GIBI GERCEKTEN SAKA GIBI HANGI YONETMELIK BU ARKADASLAR
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.