ordan düşerse 1,5metre alttaki korkuluklar adamın bitarafına girmesinBunu nerede paylaşacağımı bilemedimFotoğrafta görünmüyor ama aşağıda da bir sıra daha korkuluk var (yaklaşık 1,5m aşağıda). Burdan düşerse orada yakalayacağız
Onun da önüne geçerse ne olur düşünmeye başladım. Ağ mı gersem acaba.![]()

kendisi iyi arkadaşımdır ama iş başka dostluk başka şey. Oooof of demekten başka bişiy gelmiyor aklıma.
))
hem de kendisi yüksek okul mezunu. Acaba okul okumamış birimidir die kalmasın kimsenin aklında. Hüseyin bey yazılı uyarıda bulunuyorum bu tür durumlarda. İmzalıyorlar da. Ama sonuçta işveren işten atmadığı için devam anlayacağınız. Ama pes etmiyorum. Hergün en az 5-6 saat sadece işçilerle konuşmakla geçiyor. Bir yandan çekiç sallıyorlar bir yandan da bn konuşuyorum
ne yapayım eğitim için vermiyolar adamları. Bende işbaşında onların tabiriyle vır vır vır anlatıyorum. Bazan da imza alıyorum. Öyle işte...

Yok ben değilim. Ben fotoğrafı çekenim ve baretim, yeleğim, çelik burunlu ve tabanlı botum var![]()

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.