arkadaşlar bu iskele ile alakalı eksikleri dayanakları ile beraber yazarmısınız işverene ikaz bildirim yazısı yazacağım da eksik bişey kalmasın istiyorum . sizce eksikler nelerdir ve hangi yönetmeliğe bakmam gerekir.
bu adam orda nasıl duruyor gelde anlat iş güvenliğini
LPG tanklardan bahsettim. Gerçi yukarıda tüp demişim ama tank diyecektim. Yazdığımız yazıyı düzenleme kısmı olmadığından düzeltemiyorum. Bu da ayrı bir problem..
arkadaşlar bu iskele ile alakalı eksikleri dayanakları ile beraber yazarmısınız işverene ikaz bildirim yazısı yazacağım da eksik bişey kalmasın istiyorum . sizce eksikler nelerdir ve hangi yönetmeliğe bakmam gerekir.
tabiki paylaştım artık benim değil fotoğraf kim isterse alabilir.Çok enteresan ama baret takmış İzninizle arşive alıyorum bu fotoğrafı.
Genel çalışma alanı temizliği, yanıcı malzemeler motora çok yakın. Resimde gözükmüyor ama döner kısımları varsa uygun koruyucularla kapatılmalı. Makina topraklaması yapılmalı ve yanında yangın söndürücü olmalı.
Ekli dosyayı görüntüle 7605 çalışan yeğenim. kabul ediyorum çocuk işçi çalıştırıyorum
çoğu işyerinde forklift kullanma talimatlarına uyum en zorlanılan alanlardan biri bence,benzer sorunları bende yaşıyorum ve insan taşımalarına engel olmak çok zor devamlı takipte olmak gerekiyor ,kendilerince çözüm adı altında bahaneler bile üretiyorlar paraşüt tipi kemer takmak , korkuluk yapmak ,vb
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.