Nasıl yani ? Siz neden yapmıyorsunuz ? Ayrıca böyle bir zorunluluğumuz yok Elif hanım.çok acil hastane için risk analiz formu gerekiyo lütfen gönderir misiniz
fine kinney notları ile elinde örnek olan varsa paylaşabilirmi[/quot
Örnek var inş. işe yarar; Notlarda olacaktı ama bulabilirsem yüklerim.
aynısından bana da lazım eğer birşey bulmuşsanız paylaşabilir misiniz?Toptan satış yapan bir firmanın depoları için risk analizi yapmam gerekiyor. Elinde örnek olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
inş. vardır banada lazımtavukçuluk satışı yapan firma ile ilgili örnek risk analizi var mı?
İPLİK ÜRETİM İÇİN VE TEKSTİL İÇİN RİSK ANALİZİNE İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ...
5X5 MATRİSİNE GÖRE UYARLAYABİLİRSİNİZİPLİK ÜRETİM İÇİN VE TEKSTİL İÇİN RİSK ANALİZİNE İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ...
GENEL HASTANE RİSK ANALİZİçok acil hastane için risk analiz formu gerekiyo lütfen gönderir misiniz
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.