- Meslek
- İş Veren
belediyelede risk değerlendirme yapan varmı elinde örnek olan var mı
Verirlerse iyi olur. Ancak yapı denetim mühendisi aynı zamanda iş güvenliği uzmanı ise yapı denetim firması bağlamında sözleşme yaparak iş sağlığı ve güvenliği konusunda firma ve çalışanları için risk değerlendirmesi ile başlayarak kolları sıvaması daha doğru olmaz mı?Yapı denetim mühendisleri inşaat işçilerine eğitim verip risk analizi yapma hakkına sahip mi
Ülkü Hanım hazırlamış olduğunuz risk değerlendirmesi için öncelikle ellerinize sağlık. Ancak bana göre değiştirilmesi gereken birkaç nokta bulunmakta.
1. Öncelikle sütun başlıklarında tehlike ve riski aynı başlık altına almışsınız. Tehlike ve risk aynı şey olmadığını biliyorsunuz bu nokta düzeltilebilir.
2. ''Tehlikenin Nedeni: Kimyasalların cilde temas etmesi - Tehlike: Kimyasallar'' şeklinde değiştirilmelidir. Çünkü Tehlikenin nedeni altına yazdığınız açıklama aslında Risk' in tanımına uymakta. Kendimce düzeltecek olursam; Tehlike: Kimyasallar, Risk: Kimyasalların ciltle temas etmesi sonucu ciltte kuruma ve çatlak oluşması. Buradan yola çıkarsak tüm tablonun değişmesi gerekmekte.
Yazdıklarımda hatalı olarak gördüğünüz kısımlar varsa lütfen düzeltin. Saygılarımla.
Kolay gelsin arkadaşlar
İnşaat için risk değerlendirmesi örneği olan var mı? Varsa paylaşabilir misiniz?
ben bugünlerde başlıcam.Diş tedavisi yapılan muayenehane ve tedavi merkezlerinde risk değerlendirme deneyimi olan arkadaşlardan bir örnek sunulmasını rica edebilirmiyim?
Yapı denetim çalışanları için mi risk analizi hazırlıyorsunuz yoksa yapı denetimin üstlendikleri inşaat faaliyetleri için mi?yapı denetim firmasında risk analizi yapılırken hangi noktalara dikkat etmek gerekir ? yardımlarınızı bekliyorum
yapı denetim firmasında çalışan inşaatlarda denetim yapan mühendisler için hazırlayacağım.Yapı denetim çalışanları için mi risk analizi hazırlıyorsunuz yoksa yapı denetimin üstlendikleri inşaat faaliyetleri için mi?
Acizane tavsiyem yapı denetim kuruluşu ofis ve diğer çalışanlarını da risk değerlendirmesi kapsamına almanız gerekecektir diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalınız Buket.yapı denetim firmasında çalışan inşaatlarda denetim yapan mühendisler için hazırlayacağım.
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm ,fakat sormak istediğim denetime çıkan mühendislerin karşılaştıkları tehlikeler,riskler nelerdir.ön çalışma yapmak istedim başlamadan önce.Acizane tavsiyem yapı denetim kuruluşu ofis ve diğer çalışanlarını da risk değerlendirmesi kapsamına almanız gerekecektir diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalınız Buket.
Hemen aklıma gelenleri sıralayayım,teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm ,fakat sormak istediğim denetime çıkan mühendislerin karşılaştıkları tehlikeler,riskler nelerdir.ön çalışma yapmak istedim başlamadan önce.
aynı konu için bana da risk analizi lazım elinde olan varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurumToptan satış yapan bir firmanın depoları için risk analizi yapmam gerekiyor. Elinde örnek olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.