- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
manisa salihlide OSGB açmak isteyen iş yeri hekimi veya yol arkadaşı olabileceğim igu varmı tel: ****Kesildi****
Moderatör tarafında düzenlendi:
yer neresi .****Kesildi****oyle bir plaanim var [email protected]
Girişimcilik eğitimi almış iseniz proje ile destek alabilirsiniz.İlk kurulum masrafı ortalama 30-50 TL arası (mobilya kalitesi, kira...fark ettiriyor) hesaplamıştım ben.
İçinde ne var:
Dekorasyon (kiralanan ofisin uygun halde bölünmesi işleri): 10.000 TL
Kira: 1.000 TL
Sertifika ücreti: 9.500 TL
Doktor: 9.000 TL (SGK dahil)
Uzman: 3.500 TL (SGK dahil)
Sağlık Personeli: 2.500 TL (SGK dahil)
Araç: 1.000 TL
Yakıt: 1.000 TL
Mobilya ve zaruri malzemeler (mobilya, sağlık zorunlu malzemeleri): 5.000 TL
Toplam: 42.500TL
Aylık sabit gider ise yaklaşık 20.000 TL (maaşlar, araç ve ofis giderleri)
Mobil araç işine gelirsek:
İnternette herşeyi hazır bir tane satılıktı: 70.000 TL
Ayrı alıcam ben dersen
Odyometre: 3.500 TL
Seyyar Röntgen: 15.000 TL
SFT: 3.000 TL
Refraktometre: 150 TL
Araç+iç düzenlemesi: 50.000 TL (minimum9
rakamların tümü yaklaşıktır.
Şimdi benim sorum şu, OSGB açmak adına KOSGEB gibi kuruluşlar kredi desteği sağlamazlar mı acaba? Ben kadın girişimci olarak bu tarz bir destek almak istesem ne önerirsiniz? Ne yapmam gerekir sizce?
Bu arada Denizli'de osgb ile ilgilenen var mı acaba?
kısmi süreli çalışırken kaç günlük sigorta yapıyor işveren size? yönetmelikteki sürelere bakınca kafam karıştı, bir örnekle anlatırsanız çok sevinirim, ben de bu şekilde çalışacağımyönetmelik der ki: ya kendi çalışanları arasından ya da osgb lerden hizmet satın alma yoluyla isg hizmetlerini yürütür der. Ben de kendimi ssk lı yaptırıp kısmi süreli hizmet veriyorum. Tabiki firmalar benim yanımda ayrı olarak İşyeri Hekimi de alacak. İSGB birimleri tam zamanlı çalışırsan gerekir bilginize... Kısmi çalışma da yok...
Bu işinize yarayabilir.
hocam yardımcı olabilirmisinniz bende düşünüyorum bi yol göstersenizyardımcı olursanız sevinirim bende firma kurmayı düşünüyorum.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.