- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Acaba sinav kolay mi olacak yoksa zor mu...piyasada yeterli b sınıfı yok diye duydum..bizim için bir avantajı olur mu bilemedim
Bende kolay olacak diye duydum ama sınavı yapan ÖSYM sağı solu belli olmaz ne yapacağı.Acaba sinav kolay mi olacak yoksa zor mu...piyasada yeterli b sınıfı yok diye duydum..bizim için bir avantajı olur mu bilemedim
Hakan Bey merhabalar bu soruları aralık B sınavına hazırlanırkende kullanabilir miyiz acaba100 kişi indirniş. 4 kişi teşekkür etmiş.buna da şükür
ben de geçtim geçmesine de şimdi ne yapmamız gerekiyor bilgilendirirmisiniz?hakan bey ilk defa girdiğim c sınıfı sınavından notlarınız ve sorularınıza çalışarak 76 ile geçtim emeğinize sağlık allah sizden razı olsun
Harikasınız hocam .Sevgili arkadaşlar nisan sınavı için karışık ÖSYM ayarında sorularımızı buradan takip edebilirsiniz.
Herkese başarılar dilerim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.