- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- DSP
geçekten de burada emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz...bu arada sınav yaklaştı ...bi sessizlik var...
Teşekkürler. Bir Dr. arkadaşım için indirdim. Bizler iki yıl önce birlikte çalışıp, başarmıştık.Sevgili arkadaşlar nisan sınavı için karışık ÖSYM ayarında sorularımızı buradan takip edebilirsiniz.
Herkese başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim kursa gideli 1 seneyi geçti ama üstüne düşüp çalışamadım. Bi kitap almıştım 1250 sayfa risk akademinin oda çok kalın insanın çalışası gelmiyor. Buradan sizin bilgilerinizle çalışıcam inşallah bu sefer geçeriz.Sevgili arkadaşlar nisan sınavı için karışık ÖSYM ayarında sorularımızı buradan takip edebilirsiniz.
Sorular 1. Sayfadaarkadaslar ben soru ve ozetlere ulaşamıorum nerden ulaşabiirim
Hakan bey ben özelden yazdım gerçekten çok sıkıntılı bi dönemde yaşıyorum ben 34 ile kaldım ilk sınavda ve bilgi eksikliği. Sizden veya bunu goren arkadaşlara söylüyorum yeni ÖSYM tarzı konu özetleri varsa paylaşabilirlermi(c sınıfı isg) Allah razı olsun herkesten yardımcı olursanız2. kısım eklenmiştir.
Burdan bana atabilir misiniz ben ulaşamıyorumözet notlar konu özetleri kısmına eklenmiş, ellerinize sağlık hakan hocam çok güzel notlar, isg çok güzel özetlenmiş.
Hakan Hocam bunlar isg c sınıfı mı?Sevgili arkadaşlar nisan sınavı için karışık ÖSYM ayarında sorularımızı buradan takip edebilirsiniz.
Hüseyin Bey merhaba. İş güvenliği uzmanlığı sınıfına hazırlanırken A, B, C sınıfı gözetmeksizin çalışmalısınız. Zira tüm sınıflara sorulan sorular aynı mevzuattan soruluyor. Her sınıfın mevzuatı farklı değil kiHakan Hocam bunlar isg c sınıfı mı?
Gamze hanım teşekkür ederim a ve b sınıfına farklı sorular soruluyor onun için mevzuat aynı haklısınız peki özet notlar varmı yeni üyeyim bulamadım bu 3. sınavım bıktım gecmek istiyorum artık...Hüseyin Bey merhaba. İş güvenliği uzmanlığı sınıfına hazırlanırken A, B, C sınıfı gözetmeksizin çalışmalısınız. Zira tüm sınıflara sorulan sorular aynı mevzuattan soruluyor. Her sınıfın mevzuatı farklı değil ki
Başarılar dilerim...
Aşağıda verdiğim linkte bulabilirsiniz.Gamze hanım teşekkür ederim a ve b sınıfına farklı sorular soruluyor onun için mevzuat aynı haklısınız peki özet notlar varmı yeni üyeyim bulamadım bu 3. sınavım bıktım gecmek istiyorum artık...
Hakan bey, sınav haftası için yeni deneme sınavları ekler misiniz? Öncekiler ÖSYM formatındaydı ve çok yararlıydı. Devamını mutlaka bekliyoruz. Tüm arkadaşların sizin sayenizde sınavı geçmesini diliyorum. Emeğiniz için teşekkürlerSorular zamanla eklenmeye devam edecektir... Başarılar dilerim
Doğru. Eskiden 10-10-20 idiİlk yardımcı az tehlikelide 20 ye 1 tehlikelide 15 e 1 çok tehlikelide 10 a 1 doğrumudur bazı yerlerde tehlikeli ve çok telikeliye 10 a 1 yazıyo eski yönetmelik filanmı?
Hüseyin Bey merhaba. İş güvenliği uzmanlığı sınıfına hazırlanırken A, B, C sınıfı gözetmeksizin çalışmalısınız. Zira tüm sınıflara sorulan sorular aynı mevzuattan soruluyor. Her sınıfın mevzuatı farklı değil ki
Başarılar dilerim...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.