Ben Kamuda çalışıyorum ve A sınıfı İş Güvenliği Uzmanıyım. Ancak Kurumumda İş güvenliği uzmanı olarak çalışırken bu aybaşı itibarı ile sözleşmem fesh edildi ve OSGB'nin birisinden hizmet alımı yapıldı. Kurum ile veya herhangi birisi ile bir sorun da yaşamadığım halde adeta bana karşı mobing uygulandı. Bu durum 6331 sayılı Kanunun . Maddesinin (a) bendine aykırı olduğu gibi 03-07-2016 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının konu hakkında basın açıklamasında kurumda uzman var ise oradan görevlendirilir, yoksa başka bir kamu kurumundan alınır şeklinde açıklaması var iken bu işlem yapıldı. Bu durum normalde düşündüğümüzde 5018 sayılı Kamu Maliyesi Kanununa göre Kamu zararı olarak da görülüp soruşturma açılması gereken bir durum ama kimi kime şikayet edeceğiz ki?. şikayet etsek bırakın kurum amirine hesap sormayı bizim tayinimizi çıkartırlar.Öncelik kamu kurumu bünyesindeki is guv uzmaninindr.. onayi alinarak görevlendirilir, kurumda yoksa osgblerden..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.