- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
bulunmuyor kamuda mı çalışmak gerekiyor dışardan isg uzmanı alınıyor diye biliyorum657 ile herhangi bir bağınız bulunuyor mu ?
bulunmuyor kamuda mı çalışmak gerekiyor dışardan isg uzmanı alınıyor diye biliyorum657 ile herhangi bir bağınız bulunuyor mu ?
Osgb'lerden hizmet alıyor kamu kurumları diye biliyorum.bulunmuyor kamuda mı çalışmak gerekiyor dışardan isg uzmanı alınıyor diye biliyorum
tşkler bende öyle biliyorum çünkü fatura kesmesi gerekiyomuş ama bi kaç kişiden öyle duyunca sormak istedim teşekkür ederimOsgb'lerden hizmet alıyor kamu kurumları diye biliyorum.
Bizim ildeki koordonatör igu dahil görevlendirilen herkes ücretini alıyor.Haftalık 18 saat ekders+80 saat igu ücretiMüdürlükle görüş hocam bence. Ama temmuza kadar saatlik para ödemeyecek. Şuan hiç bir getirisi yok temmuza kadar.
Bizim ildeki koordonatör igu dahil görevlendirilen herkes ücretini alıyor.Haftalık 18 saat ekders+80 saat igu ücreti
Ferit Bey merhaba. Aşağıda verdiğim linkte bu soruya yanıtlar verdik. İnceleyin isterseniz.Kamuda Askeri personelim. Ek gelir olsun ,biraz da tayinlerde işe yarar belki cv ye ekleyeyim diye 3aralık c sınıfı sınavına girdim ve kazandım. Gördüğüm şu ki şuanda pozitif bir getirisi yok. Bu sertifikayı almak için 2ocakta sistemi açacaklarmış.merak ettiğim 400tl civarındaki harcı yatırmanın belli bir süresi var mı? Yani 5-6ay sonra ödeyip belgemi alabiliyor muyum?
Evet alıyorlarşuan hala alıyorlar mı hocam emin misin?
Ben de isg katip'te "yerimi" aldığımda görevlendirilme için ilmem md.yrdnın kapısını çalacağım.Yarı zamanlı çalışma isteyeceğim..Haftalık max.10 saat. Az tehlikeli de 48 personele denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Gerçi bu sayı da muallakta ..Yani yalnızca işçi mi yoksa- çalışan/memur - da oluyor mu belli değil. !.. Neyse ben görevlendirilirsem paylaşırım sizinle☺şuan hala alıyorlar mı hocam emin misin?
MRBA ARKADAŞLAR KAMUDA çalışan UZMANLARIN birçoğu 2013 yılında belgelerini aldı ve de isg -katip üzerinden gösterilmeyince bir üst sınıfa geçme durumları olamamaktadır. ayrıca özelde de çalışılamamaktadır. peki bu süre ilerlemesi nasıl yapılacaktır ve bir üst sınıfa nasıl geçilecek. bu konuda çalışma varmı acaba
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.