- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
hocam siz ermenek ilçede misinizwar hocam tabiki...gönderebilirim isterseniz...( ama nası göndercem ??? )
hocam siz ermenek ilçede misinizwar hocam tabiki...gönderebilirim isterseniz...( ama nası göndercem ??? )
Evethocam siz ermenek ilçede misiniz
Bu aya kadar yapılıyordu şu aralık muamma iptal 7. aya kadar geri ödemeler bile olabilirMilli Egitimde calisan arkadaslar Uzmanlik ek odemesini alabiliyor musunuz? Maliye Bakanliginin gorusune istinaden Kamu hastanelerinde odeme yapilmiyor.
İlk önce kendi içindeki uzmanlar değerlendirilir. Ayrıca görevlendirme yapılıyor bu iş için kamuda bir kadro sadece çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığında var.Merhaba
Bu sene kamuda iş sağlığı ve güvenliği teknikeri alımı olucak mı ? Bilgisi olan var mı ?
görevlendirildiğiniz milli eğitim müdürlüğünde 50 ve daha fazla işçi statüsünde çalışan varsa (ücretli öğretmen, işkur personeli, daimi işçi vb.) sorun yok ücret alınabiliyor aksi durum muamma sinir bozucu bir belirsizlik söz konusuBu aya kadar yapılıyordu şu aralık muamma iptal 7. aya kadar geri ödemeler bile olabilir
neden aradaki 1 yılda ödenmiyor da öncesi ve sonrası ödeniyor ??? buna mantıklı bi açıklama getirebilen var mı ???Kamuda 01/07/2017 tarihine kadar ücret ödenmemesi hususunda ÇSGB'nin kurumlara gönderdiği yazı
Ekli dosyayı görüntüle 35645 Ekli dosyayı görüntüle 35646 Ekli dosyayı görüntüle 35647 Ekli dosyayı görüntüle 35648 Ekli dosyayı görüntüle 35649
Kamuda 01/07/2017 tarihine kadar ücret ödenmemesi hususunda ÇSGB'nin kurumlara gönderdiği yazı
Ekli dosyayı görüntüle 35645 Ekli dosyayı görüntüle 35646 Ekli dosyayı görüntüle 35647 Ekli dosyayı görüntüle 35648 Ekli dosyayı görüntüle 35649
Yazıda İSG kurullarının kurulmasında iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekiminin varlığına bağlı değildir yazıyor. İSG Kurulları hakkında Yönetmelik Madde 6 ile çelişen bir durum söz konusu değil mi.?
Geri ödeme de istenir görev yapmış olsanız da , istenilen meblağlar maaşınızdan da kesilir, sonrasında siz bu uygulamanın yanlış olduğunu hukuk yoluyla anlatmaya çalışırsınız. Örnekleri mevcut...Arkadaşlar meb yakında resmi yazı gönderir.Mecburen bekliycez..ki geri ödeme isteyemezler çünkü bizler hizmet etmişiz. ve bir çoğumuz ilçelere görevlendirildi kendi maddi imkanlarıyla gidiş geliş yapıyor.Hayırlısı olsun
evet dediğiniz gibi ''olmasa da olur '' mantığıyla çıkmış bi yazı...o nedenle de ödeme yapılmasına gerek duyulmuyor...temmuzda kesinleşecek diye beklerken komple iptal edilirse kimse şaşırmıcak : )Gamze Hanımın paylaştığı yazı tam bir skandal olarak yorumluyorum. Böyle bir yazıya imza atanlara sormak lazım 6331'i niye çıkardınız? Zor bulunur bir durumla karşı karşıya kaldık
Güleyimmi ağlayayımmı bilemedim. Risk analizleri için isg uzmanına gerek yok , eğitim için gerek yok. Öyle ya kurumda varsa hizmetliye bu işi yaptırabilirsiniz nede olsa ... Dedim ya diyecek birşey yok.
Ödenen ücretler Rücu ettirilen arkadaşlar mahkeme yoluna gittinizmi? Nasıl bir süreç var?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.