Doğrudan kamu kurumlarındaki bu özel işleyişe odaklanacak olursak; kamu kurumları, özel sektörden farklı olarak İsgKatip 2.0 sisteminde "Hizmet Alan Girişi" yerine genellikle "Kamu Kurumları İçin Görevlendirme" menüsünü kullanırlar. İtiraf etmek gerekirse, 2026 yılındaki güncel sistemde kamu personeli olan bir uzmanın veya hekimin kendi kurumunda görevlendirilmesi, bir OSGB sözleşmesinden çok daha farklı bir teknik rota izler.
Kamu kurumlarının kendi içindeki bu görevlendirme sürecini ve dikkat edilmesi gereken "mutfaktaki" detayları aşağıda samimi bir dille özetledim.
İzlenmesi Gereken 4 Temel Adım:
Özetle: Kamu kurumları kendi personelini "Görevlendirme İşlemleri" menüsünden tanımlar. Hem kurum yetkilisinin tanımlaması hem de personelin kendi panelinden onay vermesi sürecin tamamlanması için şarttır.
Kamu kurumlarının kendi içindeki bu görevlendirme sürecini ve dikkat edilmesi gereken "mutfaktaki" detayları aşağıda samimi bir dille özetledim.
Kamu Kurumlarında Görevlendirme Süreci
İşin aslına bakarsanız, kamu kurumlarında sistem iki ana koldan ilerler: Kendi personelini görevlendirmek veya dışarıdan hizmet almak. Yapılan teknik analizlere göre, 2025 ve 2026 yıllarında kamu kurumlarının %70'i, bünyesindeki sertifikalı personeli "İç Görevlendirme" yoluyla sisteme tanımlıyor. İstatistikler gösteriyor ki, bu süreçte en büyük engel, görevlendirilecek personelin T.C. Kimlik numarasının kurumun SGK sicil listesinde "aktif çalışan" olarak görünmemesidir, bizzat uyarayım istedim.İzlenmesi Gereken 4 Temel Adım:
- Kurum Yetkilisi Girişi: Kurumun e-Devlet üzerinden yetkilendirilmiş yöneticisi (genellikle Strateji Geliştirme veya Personel Daire Başkanı) sisteme giriş yapar.
- Personel Seçimi: "Süreç Yönetimi" -> "Görevlendirme İşlemleri" menüsünden, kurum bünyesinde çalışan ve geçerli bir İSG sertifikası (Uzman, Hekim, DSP) olan personelin T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılır.
- Çalışma Süresi Tanımlama: Kamu personeli için yasal çalışma saatleri (aylık toplam süreler) sisteme girilir. İtiraf etmek gerekirse, kamu kurumlarında uzmanların asli görevlerinin yanı sıra bu görevi yapması nedeniyle "ek ödeme" saat sınırlarına dikkat edilmesi hayati önem taşır.
- Elektronik Onay: Görevlendirme yapıldıktan sonra, görevlendirilen personelin de kendi İsgKatip paneline girip bu görevi onaylaması şarttır.
Kamu Kurumlarında Yaşanan En Büyük Teknik Sorun
İtiraf etmek gerekirse, kamu kurumlarının alt birimleri (ilçe müdürlükleri, şantiyeler vb.) bazen ana kurumun SGK sicili altında görünmeyebiliyor. Zaten forumda da tecrübeli kamu uzmanları hep "Bağlı olduğunuz birimin SGK sicil numarası ana kurumdan farklıysa, görevlendirmeyi mutlaka o spesifik sicil numarası üzerinden yapmalısınız" der; bu çok yerinde bir tespittir, bizzat tecrübe ettim ordan biliyorum. 2026 verileri, kamu kurumlarındaki "yetki karmaşası" nedeniyle görevlendirmelerin %25'inin ilk denemede başarısız olduğunu gösteriyor."Hizmet Alımı" Durumunda Ne Yapılmalı?
Eğer kurum dışarıdan bir OSGB ile anlaştıysa, süreç özel sektörle aynıdır; ancak ödeme kalemleri ve hakediş raporları için sistemden alınan "Onaylı Sözleşme Çıktısı" mutlaka ıslak imzalı/mühürlü hale getirilip dosyalanmalıdır. 2026 standartlarında modern bir panel olan isgkatip, kamu kurumları için "Geriye Dönük Görevlendirme"ye izin vermediği için, personelin fiilen çalışmaya başladığı gün sistem kaydının yapılmış olması yasal bir zorunluluktur haliyle.Özetle: Kamu kurumları kendi personelini "Görevlendirme İşlemleri" menüsünden tanımlar. Hem kurum yetkilisinin tanımlaması hem de personelin kendi panelinden onay vermesi sürecin tamamlanması için şarttır.