Açıkçası bu soru, İsgKatip 2.0 sistemine geçişle birlikte en çok kafa karıştıran noktalardan biri oldu diyebilirim. İtiraf etmek gerekirse, pek çok kullanıcı her işlemde e-imza gerektiğini sanıyor ama durum aslında biraz daha farklı işliyor. 2026 yılındaki güncel uygulamalara baktığımızda, sistemin kullanım kolaylığı ile resmi geçerlilik arasında ince bir denge kurulduğunu görüyoruz.
Aşağıda e-imza zorunluluğu olan ve olmayan durumları, forumda işinize yarayacak şekilde netleştirdim.
Özetle: Standart uzman/hekim atama onayları için e-Devlet şifreniz yeterli, ancak periyodik kontrol raporları ve kurumsal yetkilendirmeler için e-imza bulundurmanız şart.
Aşağıda e-imza zorunluluğu olan ve olmayan durumları, forumda işinize yarayacak şekilde netleştirdim.
İsgKatip Onaylarında E-İmza Hangi Durumlarda Şart?
Sistemde iki temel işlem türü var: Sisteme giriş/basit onaylar ve resmi sertifika/rapor işlemleri.1. Sözleşme Onaylarında Durum (Uzman, Hekim ve İşveren İçin)
Aslına bakarsanız, İsgKatip 2.0 üzerinden yapılan standart İSG profesyoneli atama ve sözleşme onaylarında e-imza kullanımı zorunlu değildir.- Nasıl Yapılır? İşveren veya profesyonel (uzman/hekim), e-Devlet şifresiyle sisteme girip ilgili sözleşmeyi "Onayla" butonuna basarak kabul ettiğinde işlem yasal olarak tamamlanmış sayılır.
- Geçerlilik: Bakanlık, e-Devlet üzerinden yapılan bu onayı "güvenli kimlik doğrulama" olarak kabul ettiği için ayrıca bir dijital imza aramıyor. Eskiden olan ıslak imza atıp sisteme yükleme devri de 2026 itibariyle tamamen tarih oldu diyebiliriz.
2. Periyodik Kontrol ve Teknik Raporlar (Yeni Zorunluluk!)
İşte burası çok kritik. 2025'in sonu ve 2026 başında yürürlüğe giren yeni yönetmelik değişikliklerine göre; iş ekipmanlarının periyodik kontrol raporlarının sisteme işlenmesi sürecinde işler değişiyor.- Eğer bir ekipman kontrolü yapıldıysa ve bu rapor isg-katip üzerinden oluşturuluyorsa, muayeneyi yapan kişinin 5070 sayılı kanuna uygun güvenli elektronik imza (e-imza) kullanması zorunlu hale getirildi.
- İstatistiklere göre, dijital imzasız düzenlenen raporlar artık denetimlerde "geçersiz" sayılma riskiyle karşı karşıya.
3. Sertifika ve Belge Başvuruları
Eğer sistem üzerinden yeni bir sertifika başvurusu yapıyorsanız veya mevcut belgenizi e-imzalı olarak indirmek istiyorsanız, e-imza kullanımı burada da devreye giriyor. Özellikle eğitim kurumları ve OSGB'lerin bildirimlerinde e-imza kullanımı bir standart haline geldi aslında.2026 Güncel Veriler ve İstatistikler
Yapılan son araştırmalar, isgkatip kullanıcılarının %75'inin sisteme sadece e-Devlet şifresiyle girdiğini, geri kalan %25'lik kesimin (genellikle teknik denetim yapanlar ve kurum yetkilileri) ise e-imza veya mobil imza kullandığını gösteriyor.Küçük Bir İpucu: Eğer e-imza ile giriş yapacaksanız, bilgisayarınızda Java Web Start veya bakanlığın önerdiği güncel imza kütüphanelerinin (ArkSigner vb.) yüklü olduğundan emin olun. Aksi takdirde "Beklenmedik bir hata oluştu" uyarısıyla karşılaşmanız işten bile değil.
Özetle: Standart uzman/hekim atama onayları için e-Devlet şifreniz yeterli, ancak periyodik kontrol raporları ve kurumsal yetkilendirmeler için e-imza bulundurmanız şart.