Prim gün sayısı için şunları söyleyebilirim;
11 yıldır aynı şirkette teknik kısımda çalışıyorum. 2011 yılında uzmanlık belgemi aldım. Yaklaşık iki sene boyunca çeşitli sebeplerden uzman olarak çalışmayıp sadece mesleğimi yaptım. Şu an itibariyle iki yıl on ay fiili çalışma sürem var iş güvenliği uzmanı olarak.
11 yıldır üretimin, yani fabrikanın kuruluş amacı olan üretimin içindeyim. Dolayısıyla işin tekniğine olduğu kadar kim, nasıl, nerede çalışır kısmına da hakimim.
Vaziyet bu durumdayken şunu iddia etmekte de sakınca görmüyorum hem vardiya amiri hem de iş güvenliği uzmanı görevlerini yürüten biri olarak; hangi A sınıfı ya da B sınıfı uzman gelirse gelsin, benim C sınıfı olarak yaptıklarımı yapamaz. O yüzden konuyu sınıf ayrımının yeterli bir seçme düzlemi olmadığı üzerinden tartışmak daha doğru olacaktır.
Not: Elbetteki birçok uzman arkadaş bu görevi üstlenip layıkıyla yapabilir. Ama işin tekniğine hakim olmadan, afedersiniz ama kaba tabirle işin p.ç. olmadan uzmanlık yapamaz. Çünkü sertifika sınıfı yüksek olan değil, bilen insan kandırılamaz. Beni de yaptığım iş yönünden kimse kandıramaz.
Not 2: Başlığın konusu bu değil ama yazınızı görünce ihtiyaç hissettim. Meclis gündemi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Kazasız, belasız günler dilerim herkese.
Açtım ama 34. Maddeye geçildi hocam yetişemedim kabul edildimi birde bu madde c ler için 2019 a b ler için 2020 ye ertelendi şeklinde görüşüldü demiŞuan 33. Madde görüşülüyor (iş güvenliği uzmanlarını ilgilendiren ) her halde sabaha Cumhurbaşkanlığı'na gider
kabul edildi mi?Şuan 33. Madde görüşülüyor (iş güvenliği uzmanlarını ilgilendiren ) her halde sabaha Cumhurbaşkanlığı'na gider
Evet bu şekilde kabul edildi. Şimdi Cumhurbaşkanlığı' na gidecek. Orada takriben bir 10 günlük süresi var, akabinde Başbakanlık' a ve yayınlanacak.Açtım ama 34. Maddeye geçildi hocam yetişemedim kabul edildimi birde bu madde c ler için 2019 a b ler için 2020 ye ertelendi şeklinde görüşüldü demi
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.