3 iş günü içinde isgb ve osgb sözleşmelerini, isgmm ye bildirir 15 gün içinde de işveren yerine başka bir uzman veya işyeri hekimi bulundurması gerekiyor diye biliyom yanlışmıyım...
5 gun Felis )
hazırladığınız bu not 10 numara çok iyi gerçekten herkes böyle hazırladığını yayınlamaz saklar size çok teşekkür ederim. Sadece bu herşeyin özeti zaten Allah razı olsun.Arkadaşlar bende geçen sınavda çalıştığım bir döküman var onu paylaşmak isterim umarım faydalı olur.
merhaba,arkşlar burda bizim için sınava yonelık yonetmelıklerın ozetlerıı varrr .Güzel bir çalışma yaptık arkdşlarlaa
dosyalarda bır sıkıntı yok açılıyo yaniii ..mgulcumerhaba,
ekli dosya açılmıyor.
Mukaddes
çok teşekkürler harika bir çalışma olmuşarkşlar burda bizim için sınava yonelık yonetmelıklerın ozetlerıı varrr .Güzel bir çalışma yaptık arkdşlarlaa
evet lutfen paylasırsanız sevınırızElinize sağlık gerçekten çok güzel doküman bunun daha gelişmişini hazırlıyorum bende şuan karşıma çıkan herşeyin notunu alıyorum bilmediğim bu ay sonuna doğru bitirip son 45 gün hatim etme amacvındayım Burada paylaşırım talep olursa.
ARkadaşlarr bu özet sizn içinn cok yararlı olcak sınav içinn bundan emin olunn .Tüzük özetinide paylaşcaamarkşlar burda bizim için sınava yonelık yonetmelıklerın ozetlerıı varrr .Güzel bir çalışma yaptık arkdşlarlaa
ben yönetmelik özetlerini indiremedimlinki nerde aceba yardımcı olurmsunuz..3 iş günü içinde isgb ve osgb sözleşmelerini, isgmm ye bildirir 15 gün içinde de işveren yerine başka bir uzman veya işyeri hekimi bulundurması gerekiyor diye biliyom yanlışmıyım...
1 .sayfa içerisinde gelmeniz lazımben yönetmelik özetlerini indiremedimlinki nerde aceba yardımcı olurmsunuz..
Ceyhun bey merhabalar,Arkadaşlar bende geçen sınavda çalıştığım bir döküman var onu paylaşmak isterim umarım faydalı olur.
Merhaba Emrah Bey,dosyalarda bır sıkıntı yok açılıyo yaniii ..mgulcu
Merhaba Emrah Bey,
Office 2003 olarak yükler misniz, açılmıyor da
teşekkürler ceyhun bey,umarım 21 ekim sınavı için bizede faydalı olurArkadaşlar bende geçen sınavda çalıştığım bir döküman var onu paylaşmak isterim umarım faydalı olur.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.