- Meslek
- Uzman (A)
gayet güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık
Tüzük yonetmelik ,iş kanunu oku sular seller gibiii birde soru çozmek benceeeeEmek veren herkese çok teşekkürler..Çok faydalı olacağı kanaatindeyim..Konu ve özetleri çok güzel de çalışma yöntemi konusunda tavsiyelere ihtiyacım var..Nasıl bir çalışma yöntemi izledi sınavı kazanan arkadaşlar??
abi eksik olma ne yaptıkki inş herkesin işine yarar hani çok sayfa okumam diyenler için de güzel olurrrdostum aragorn, toplam mesaj sayının iki katı kadar teşekkür mesajı almışsın tebrikler....
valla bizi ilgilendiren 38-40 civarı yönetmelik,4 tane tüzük var..en azından sınava az kala tekrar etmek açısından çok pratik bir çalışma olmuş emrahçım..tekrar emeğine sağlık dostum...abi eksik olma ne yaptıkki inş herkesin işine yarar hani çok sayfa okumam diyenler için de güzel olurrr
valla bizi ilgilendiren 38-40 civarı yönetmelik,4 tane tüzük var..en azından sınava az kala tekrar etmek açısından çok pratik bir çalışma olmuş emrahçım..tekrar emeğine sağlık dostum...
arkşlar burda bizim için sınava yonelık yonetmelıklerın ozetlerıı varrr .Güzel bir çalışma yaptık arkdşlarlaa
ewt bu soru karşıma çıktı bnm 1 ay içinde yenisi getirmek lazım ama kac gunde bnde tam bılmıyrum ama 3 degılmıisg uzmanı sözleşme fesihlerini 3 iş günü içinde çsgb ye bildirmesi gerekmiyo mu 5 iş günü diyor osgb ve isgb yönetmeliğinde yanlışım varsa düzeltin...
5 gun Felis )isg uzmanı sözleşme fesihlerini 3 iş günü içinde çsgb ye bildirmesi gerekmiyo mu 5 iş günü diyor osgb ve isgb yönetmeliğinde yanlışım varsa düzeltin...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.