- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Mili amper demek zehra hanım. Cevap 30 olması gerekiyor.
1. Elektrik akımına maruz kalan bir insan, hangi değerden sonra bu akımı hissetmeye başlamaktadır?
A) 0.01Ma B) 1 mA C) 3 mA D) 30 A E)42A
Ma ne demek ?
burolardaki sabit bilgisayarlar kapsama girer. Doğru cevap c dir6. Ekranlı araçlarla ilgili yönetmelik kapsamına ,
I. Hareketli makine ve araçların kumanda kabinlerinde ve sürücü mahallindeki ekranlar
II.Toplumun kullanımına açık bilgisayar sistemleri
III. İşyerinde kullanımı sürekli olmayan taşınabilir sistemler
IV.Bürolardaki sabit bilgisayarlar
V. Ekranlı daktilolar
Hangileri girmez?
A)yalnız IV
B)I,II ve III
C)I,II,III ve V
D)I ve III
E)hepsi
cevap C demiş ama bence E?
doğru cevap ön tehlike analizidir.Kontrol edebilirisnizHangisi tesisin son tasarım aşamasında yada daha detaylı çalışmalara model olarak kullanılabilecek olan hızla hazırlanabilen kalitatif bir risk değerlendirme metodolojisidir?
A)Ön Tehlike Analizi
B) Hata Türleri ve Etkileri Analizi
C) Olay Ağacı Analizi
D) Neden-Sonuç Analizi
E) Hata Ağacı Analizi
Bir testte Hazop bir testte ön tehlike analizi denilmektedir, doğru cevap nedir?
60 doğru..son yönetmelikte değişti bu mesafe..önceden 75 di..20. Alarm butonları arasındaki uzaklık kaç metreyi geçemez?
A) 15
B) 30
C) 40
D) 50
E) 75
Benim bildiğim 60 doğrusu nedir ?
Değil. Çok Teh.1000,Tehl.1500,Az Teh.2000cok tehlıkelıde tam zamanlı ıs guvenlıgı uzmanı cevap 1000 demıs hocam .. 500 degılmı ?
Çok tehlikeli :1000hocam bazı kaynaklar 10-15-20 ..... 1000-750-500 wermiş. hangisi en güncel...
hocam,gece çalışan kadınların muayene süresi 6ay değilmi?değiştimi?farklı bişey bulamadım mevzuatta..Hocam sınava 5 gün kalmış, İGU uzmanı olmaya adaysınız ama hala bu işin yapacak kişinin okuması ve bilmesi gereken en temel yönetmeliği okumamışsınız.."6331-Iş Güvenliği Uzmanlarının -Gorev-Yetki-Sorumluluk-ve-Egitimleri-Hakkında Yönetmelik" te herşey yazıyor..
Geçtiğimiz günlerde burada, iyi niyetle paylaşılan ancak güncel olmayan dokümanların yol açtığı sıkıntılardan bahsetmiştim. Değişen yönetmeliklere göre hazırlanmamış spot ve hap bilgiler, Tüzüklere göre hazırlanmış soru ve özet konular hem kafa karışıklığına hem de sınavı kazanamamaya kadar gidebilecek sorunlara neden olmaktadır. bakın ben Şubat ayında 2 soru ile kaldım. yanlış yaptığım sorulardan biri gece çalışan kadınların sağlık muayenesi süresiydi..çalıştığım notlarda 6 ay yazdığı için aklımda öyle kalmıştı..O yüzden size tavsiyem öncelikle İSG alanındaki tüm yönetmelik ve kanunları indirip çalışmanız..
Şuanda piyasada İSG alanında hazırlanmış çalışma konuları kadar yanıltıcı ve bilgi kirliliği içeren doküman yoktur..Hayırlısıyla bu sınavı geçersem tüm notları çöpe atacağım..Kendim güncel olarak, günü gününe bakanlığın sitesinden takip ederek notlarımı çıkaracağım.
hocam,gece çalışan kadınların muayene süresi 6ay değilmi?değiştimi?farklı bişey bulamadım mevzuatta..
0.01 miliamper1. Elektrik akımına maruz kalan bir insan, hangi değerden sonra bu akımı hissetmeye başlamaktadır?
A) 0.01Ma B) 1 mA C) 3 mA D) 30 A E)42A
Ma ne demek ?
Hakan Hocam 18 sınav sorularını pdf olarak indirmişim. Bana 1300 soru bankası lazım. Hocam onu bana iletirmisiniz. Teşekkürlerbukletler halinde ekleyeceğim.her buklet 30 sorudan oluşacaktır.hayırlı olsun
ARKADAŞLAR İSAG DERNEĞİMİZE ÜYE OLUN.EĞER HAKLARINIZI ALMAK İSTİYORSANIZ.LÜTFEN İHMAL ETMEYİN.BEN BELKİ UZMANLIK YAPMAYACAĞIM AMA ÜYE OLDUM.SONRA HİÇ BİR HAK ALAMAYINCA VERYANSIN ETMEYİN...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.