Doğrudur. Şiddet 1-100 dür. Sanırım karışıklık olmuş.Mayıs-8 üçüncü soru
3. Fine-Kinney risk değerlendirme metodunda
şiddet ölçeğinin değer aralığı aşağıdakilerden
hangisinde doğru verilmiştir?
A)1-10
B) 0,2-10
C) 10-100
D) 0,2-100
Bu metodun şiddet aralığı 1-100 olarak biliyorum ben? ben mi yanlış biliyorum
Teşekkürler
Slm arkadaşlar,
OSYM başvuru formunda sertifika alanını gireceğimiz sınavı yazacağız değil mi? Yani C sınıfı iş güvenliği uzmanı isen B sınıfı iş güvenliği uzmanı kısmını seçeceksin.
OSYM den hoşlanmadığımdan ve korktuğumdan emin olmak istiyorum, biliyorsunuz işlerine akıl sır ermiyor : )
ILO SÖZLEŞMELERİ 2013hakan bey türkiyenin onayladığı ılo sözleşmeleri arasında 155 nolu iş sağlığı ve güvenliği ve çalışma ortamına ilişkin sözleşme var. ama temel ılo sözleşmelerinde bu 155 nolu yok . kafa karıstırıcı bır soru) birde 87 nolu ılo sözleşmesi hangisi örgütlenme özgürlüğü ve örgütlenme hakkının korunması mı yoksa sendika özgürlüğü ve sendikalaşma hakkının korunmasımı? yoksa ıkısıde aynı şeymi demek
teşekkürler bu arada bukletlerde ortalama 24 doğru ile devam ediyorum emeğinize sağlık çok teşekkürler
Hocam saygılar, bende 66.25 ile kaldım konu özetlerinize nasıl ulaşabilirim , mümkünse gönderebilirmisinizşu ana kadar bir çok arkadaşım -bende dahil -benim notlardan geçti.ben kursa felan gitmedim yükselme için.%10 civarı başarı olan sınavı geçtim.sizde geçeceksiniz.yeterki soruları çözün.sonra hata yaptıklarınıza yada bilmediklerinize yönetmelikten bakın..sonuna kadar yanınızdayım..
Biraz önce önce gördüm paylaşımınızı teşekkürler soru bankası 16 yı çözdüm ve 16 doğrum çıktı kötü bence hiç iyi bir sonuç değil sorularda kaliteliydi bu aradaarkadaşlar 13 tane test verdim.durumunuz nedir.?kaç net yapıyorsunuz?paylaşsanız da bizde görsek..bakın vereceğim denemleri çözen eksik kaldığı yerleri görüpte tamamlayanların geçememesi söz konusu olamaz.sadece indirip gitmeyiniz.kendi istatistiklerinizi paylaşın.her teste 25ten az doğrunuzun olmaması gerekir.( bu şekilde hedefler koyun)herkese iyi çalışmalar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.