sağolun seylan hanım...teşekkürler...ooo hadi hayırlı olsun cem bey![]()
Ferdi yapıldı ancak belgeler eğitim kurumlarına geliyorEğitim kurumları tarafından başvuru yapıldımı? Bireysel başvurular kabul edilecekti yanlızca...
tebriklerbelgem gelmiş bugün eğitim kurumumdan aradılar
darısı tüm bekleyenlerin başına........
hayırlı olsun cem beybenim belgemde gelmiş eğitim kurumuna...nihayettt....![]()
hayırlı olsun merve hanım...benimde belgem bugün gelmiş kuruma yarın elimde inşallah)
sizde mi bireysel yaptınız ben bı sayfada bangır bangır bagırıom benım arkadasım benden bır gun once egıtım kurumu vasıtasıyla gonderdı o sertofokasını aldı ben halen daha bekliy sözde eğitim kurumuyla gönderenlerınkı kabul olmayacaktı onlarınkı daha erken geldı bunların yaptıgı iş değil yahu yemın ederım ıs deılEğitim kurumları tarafından başvuru yapıldımı? Bireysel başvurular kabul edilecekti yanlızca...
Arkadaşlar eğitim kurumu dün benim durumumu bakanlığa gidip görüşmüş.Verdikleri cevap,benim evraklarım 3 temmuzda işleme konulmuş.Evrakların teslim tarihi önemli değil,işleme konulma tarihi önemli demişler.Komedi dünyası....Ben 21 haziranda evrak girişe evraklarımı teslim ettim.Beylerin keyfi ayın 3 ünde yerine gelmiş.Yarın İşimi bırakıp Ankara'ya gideceğim...İşi bilmez insanlar bizleri uğraştırıyorlar...Sayın ka64 konuyla ilgili süreçten bizleride haberdar ederseniz çok memnun oluruz. Haksızlığında sonuna kadar gidin lütfen işe bak 21 inde giden evraklardan para istiyorlar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.