Nurdan DAHİ
Banned
- Meslek
- Uzman (C)
BENDE BEKLİYORUM HALEN 

İSGGM.GOV.TR ADRESİNDE DUYURULAR KISMINDA 13.MAYIS SINAVINI KAZAN ADAYLAR İÇİN DUYURUDA BULABİLİRSİNİZarkadaşlar,ben dekontu ayrı olarak göndereceğim nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor elinde örnek olan varsa paylaşabilirmi?
HASAN BEY BİZ DAHA ÇOOOOK BEKLERİZ.ben umudu kestım bu kamiller eğitim kurumlarının gönderdıklerıne oncelık tanıyolar ben 1 ay daha beklerım bu gıdısle
dekontu nasıl gonderdınnn bılgı verırmısnnn yazı fln yazdınmı ???ARKADAŞLAR MERHABA
EVRAKLARI KARGO İLE 28 HAZİRANDA GÖNDERDİM 29 HAZİRANDA KARGO TESLİM ETMİŞ , DEKONTU 4 TEMMUZDA GÖNDERDİM BELGE NE ZAMAN ÇIKAR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
TEŞEKKÜRLER..
aynen oyle ama yaptıkları iş değil önce eğitim kurumu vasıtasıyla gönderenlerınkı kaale alınmayacak denıldı sonrada eğitim kurumu tarafından yollananları once cekıp onlarınkını once değerlendırın sacmalık bu anlamıs deılım bu hukumetıHASAN BEY BİZ DAHA ÇOOOOK BEKLERİZ.
DEKONTU 312 215 50 28 NOLU FAX'A GÖNDERDİM VE SONU 21'İ ARAYARAK ONAY ALDIM ORADAKİ HANIM EFENDİ BEN SİZİN ADINIZA YETKİLİYE TESLİM EDERİM DEDİ.dekontu nasıl gonderdınnn bılgı verırmısnnn yazı fln yazdınmı ???
Arkadaşlar bu gün itibariyle benim belge sorgulamada belge ücreti yatırmamı yazıyor.Ben 21.06.2012 tarihinde belgeleri teslim ettim elimde teslim belgesi var.Bu güne kadar işlem görmek için bekliyor yazıyordu..Bu durumda olan arkadaş varmı...Ben itiraz dilekçesi ile beraber teslimat belgesini gönderdim....Anlaşılan o ki bakanlıktaki kişiler ne yaptıklarını bilmiyorlar..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.