aynen hocam deshanede fizik dersine giren fizikçi yada matematik dersine giren teknik öğretmen sigortası yattı diye bi döküm fabrikasında yada şantiyede 500 kişiye bakabilecek,, yazık o işçilere ve GERÇEKTEN tecrübeli teknik elemanlara...Öncelikle hakkım zehir zıkkım olsun...3 senedir çalışıyorum şantiyelerde anamız ağladı. Elin adamı yeni belge almış geçmişinde ne iş yaptığı belli değil(dershaneci,mağazacı,insan kaynakları v.b) adamın prim gün sayısı fazla diye direk a yada b olacak. A ve B nin esprisi deneyimli olmasıdır.Saha bilgisi var demektir.Şimdi bu hiç bir bilgisi olmayan elemanları "c" sınıf belgeyi almak için(elimde bulunsun) mantığı ile almış kullanmamış adamları,sen prim gün sayısı var diye a sınıf yapman ne mantıkla doğru? Sizin gibi beyinsizlerin yatacak yeri yok, Salak herifler sizi! Aklınız sıra A,B,C diye katagorize edip, hiç bir bilgisi olmayan adama "a" belgesini verip beni c ye mahkum ettiniz. Allah bildiği gibi yapsın sizi!
yanılmışım diploma sonrası diye bir ibare yer almıyor kusura bakmayın arkadaşlar.nerde soz edılıyor dıploma sonrası ??
cevabı yanlış yazıya yazmışım kusura bakma aynı şeyi yazmışızFarklı bir şey mi söyledim
Ömür Bey prim gününüz tamam ise eğitim almadan sınava girme hakkı kazanırsınız, çünkü yönetmelikte sınava girme hakkı kazanır deniyor, c sınıflarında sınava girmek için isg eğitim firmasından katılım belgesi almamız gerekiyordu bu yönetmelikte sınıf yukseltme için boyle bi durum yokbenim merak ettiğim de şu bu 14 aralıktaki sınav için ve B sınıfına geçiş için yenileme eğitimi diye bir eğitim almamız şartmı? öyle bir ibare de yok çünkü direk 1500 gün prim sayısı diye geçiyor. Bir de asıl burada yanlış olan turan arkadaşımızın da dediği gibi sadece prim sayısının değil niteliğinin de önemli olması gerekiyor. yani sanayi tipi işletmelerde çalışmış olması gerek dese daha oturaklı olacaktı. mesleğin geleceği ve selameti açısından da bu detay önemli.
Öncelikle hakkım zehir zıkkım olsun...3 senedir çalışıyorum şantiyelerde anamız ağladı. Elin adamı yeni belge almış geçmişinde ne iş yaptığı belli değil(dershaneci,mağazacı,insan kaynakları v.b) adamın prim gün sayısı fazla diye direk a yada b olacak. A ve B nin esprisi deneyimli olmasıdır.Saha bilgisi var demektir.Şimdi bu hiç bir bilgisi olmayan elemanları "c" sınıf belgeyi almak için(elimde bulunsun) mantığı ile almış kullanmamış adamları,sen prim gün sayısı var diye a sınıf yapman ne mantıkla doğru? Sizin gibi beyinsizlerin yatacak yeri yok, Salak herifler sizi! Aklınız sıra A,B,C diye katagorize edip, hiç bir bilgisi olmayan adama "a" belgesini verip beni c ye mahkum ettiniz. Allah bildiği gibi yapsın sizi!
bence tecrübeyle alakası yok son sınavda kanun,yönetmelikler kelime kelime soruluyorşimdi sevinen herkesle sınavdan sonra tekrar konuşuruz. sınava girmeye hak kazanıldı sadece, belge verilmiyor kimseye bedavadan. kimse erken heyecan yapmasın. bu işte tecrübesi olmayan insanlar B sınıfı sınavını zaten biraz zor kazanır.
Diyelimki 1300 gün primi olan bir kişi bu önümüzdeki bir yıl süre zarfında 1500 güne tamamladığı takdirde B sınıfı için başvurabilir mi?
benim 2009 ocak ayı sigorta girişim var ama ondan sonra 3 yıl ticaretle ugrastım askerlik falan uzmanlık belgemi aldıktan sonra iş güvenliği uzmanlığı yapmaya basladım eğer 2009-2013 arası eksik primlerimi yatırırsam bu sınava girebilirmiyim arkadaslar
Öncelikle hakkım zehir zıkkım olsun...3 senedir çalışıyorum şantiyelerde anamız ağladı. Elin adamı yeni belge almış geçmişinde ne iş yaptığı belli değil(dershaneci,mağazacı,insan kaynakları v.b) adamın prim gün sayısı fazla diye direk a yada b olacak. A ve B nin esprisi deneyimli olmasıdır.Saha bilgisi var demektir.Şimdi bu hiç bir bilgisi olmayan elemanları "c" sınıf belgeyi almak için(elimde bulunsun) mantığı ile almış kullanmamış adamları,sen prim gün sayısı var diye a sınıf yapman ne mantıkla doğru? Sizin gibi beyinsizlerin yatacak yeri yok, Salak herifler sizi! Aklınız sıra A,B,C diye katagorize edip, hiç bir bilgisi olmayan adama "a" belgesini verip beni c ye mahkum ettiniz. Allah bildiği gibi yapsın sizi!
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.