- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
MERAK ETMEYİN HEPSİNDEN FAZLASIYLA VAR .A sınıfı belgemi alalı bir yıl oldu bir allahın kuluda bu süre zarfında işletmemize bakarmısınız diye arayıp sormadı !....Bakın göreceksiniz bu kanun yürürlüğe girdikten sonra bakanlık " Kusura bakmayın biz bu kanunu çıkardık ama elimizde yeteri kadar A yada B sınıfı Maden mühendisi veya İnşaat mühendisi yokmuş. O yüzden biz bu kanunda belirttiğimiz maddeyi bilmem kaç sene öteliyoruz" diyecek. Tıpkı daha önceki kanun ve yönetmeliklerde yaptığı gibi![]()
anayasa verilen hak geri alınamaz der artık o A ların iptali ancak anayasa değişikliği ile oluryahu danıştay yd kararı vermiş hala a yım diyenler
tamam belki bürokratlartımız hukuktan anlamıyor olabilirler bari siz pozitif ilim sahibi insanlar yapmayın
yd demek bu maddeyle bir işlem yapamazsın demek ki bu kararda bir çok madde anayasa mahkemesine gönderildi yarın onlarda bi karar verecek hepten tıkanacak
tek çare sektörel çalışmaaaa
Bu kanun taslağının hiçbir anlamının olmadığını taslak kanunlaştıktan sonra yaşanacak herhangibir toplu ölümlü iş kazasından sonra anlayacaklar. Bırakın proaktifliği reaktif bile değiller. Soma, ermenek, asansör faciası sonrası alınacak önlem bu mudur yani? Bari reaktif olabilselerdi. Bir yıl öncesi ile bundan 6 ay sonrası arasında hiçbir fark olmayacak. Yaşanacaksa yine yaşanacak somalar, asansör faciaları. (Tersanede yaşanan ölümleri saymıyoruz çünkü ordaki ölümler toplu değil, onlarınki ölüm sayılmıyor bunlara göre. Çünkü ses getirmiyor, önemsiz tersanede ölen bedenler bunlara göre) Bu arada işvereni sürekli bize şikayet eden bakan bugün hakkında verilen gensoru konuşmalarında verdiği cevapta işçileri suçladı. Neymiş efendim işçi neden hayati durum gerektiren bir konuda işyerinin çalışmasının durdurulması için bişey yapmamış diye soruyor bakan. Kaza anınd işvereni bana suçluyor, kaza zamanı geçtikten sonra şimdi de işçiyi suçluyor bana. Kendisi artık ne işe yarıyorsa ben hiç anlamadım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.