- Meslek
- Uzman Adayı (C)
daha 2 ay önce bir iş görüşmesine gittim ve ağustos ayında sınava girip başarılı olursam uzman olacağım dedim ve risk analizi acil eylem planları ve işleyişi öğrenmeye şimdiden başlayayım diye bir OSGB ye başvurayım dedim. önce pazarlamayı öğren sana bu işin pazarlamasını da öğretmemiz gerekiyor diyor sayın osgb nin sahibi bağrından kıllar fışkıran adam.o zaman bu işin hakkı 2000 olur diyor.Ba ba ba ba.....Bir başka OSGB de ise ne kadar ücret talep ediyorsunuz sorusuna siz ne kadar uygun görüsyorsunuz dedim ve cevap şu:Buraya 5000 TL maaş isteyen de geliyor da o yüzden soruyoruz diyorlar.OSGB nin sahibi İşyeri Hekimi..Perhiz ve Lahana Sarması hesabı..Arkadaşlar bir Oda,Bir kuruluş,Ne bileyim bir sivil toplum kuruluşu şart.Piyasayı yerden yere vuruyor bazı sorumsuzlar.Düşünsenize 1500 TL e çalışan varmış burdan görüyoruz küçümsemek için söylemiyorum ama zaten Türkiyede bir çok işte o parayı risksiz kazanmak mümkün..Yani başlığa uygun olsun diye yazayım..C sınıfı uzmanın OSGB lerde Manisa ve İzmir deki piyasası maksimum 2000 TL dir.