Arkadaşlar merhaba aylık 217 saat çalışabilirsiniz.
Uygulama 180+37 saattir. toplam 217 saati dolsuracak şekilde çalışabiliyorlar. 37 saat fazla mesai süresidir.Merhabalar, şimdi uzman olarak bir kaç firma ile ayda en fazla toplam kaç saat çalışabiliriz? örneğin bir firma ile 29 saat diğer firma ile 20 saat çalışıyorum toplam firma sayısı veya maksimum çalışma süresi ne kadardır?
Kısmi zamanlı yapılan iş sözleşmesi ile çalışanlar fazla mesai yapamazlar. Yasal mevzuatımız bu şekilde hükme bağlamış. İş güvenliği uzmanlarının kısmi zamanlı çalıştıkları dikkate alınmadan verilmiş bir cevap nedeni ile fazla çalışma süresi normal çalışma süresine eklenmiştir diye düşünüyorum.Fazla mesailer dahil 217 saat.... bakanlıktan gelen sözleşme onayında aynen böyle yazıyor!
İşyeri hekimimiz yenileme eğitiminde Kasım ÖZER in bizzat kendi ağzından duymuş.Kulaktan duyma sözler değil.Kulaktan dolma laflarla konuşmak, alınan lisans eğitimleriyle uyuşmuyor. Şaşırıyorum..
Bende bunu söylüyorum 37 saat nerden çıktı hesaba göre 195+22,5 : 217,5 eder.ayrıca ek mesai saatlerini hesaba katarak fazladan bir tesise daha bakılmaz.sözleşme yaptığın tesis mesai yapmıyorsa bu hesabı nasıl kullanıcaksın?180 saati nasıl buluyorsunuz anlam veremiyorum. haftalık 45 saat deyip bunu 4 ile çarpıp 180'i buluyorsanız bence bir kere daha düşünün..
şöyle de bakılabilirbir aday olarak sorum basit olabilir. alınan ücret konusuna c sınıfı uzman için saatlik 30 tl diye bi yazı görmüştüm aylık ücreti heplarken 217x30tl diye mi hesaplamamız gerekir eğer bu şekilde hesaplarsak 217 saat çalışan c nıfı uzmanın maaşı 6510 tl ediyor. bu mümkünmüdür. iyi çalışmalar.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.