- Meslek
- Uzman Adayı (C)
herkes eleştiriyor da sistem çok güzelmiş gibi düşünüyorsunuz galiba . 2023 çok belki ama şu an sistemin değişmesi gerekiyor neler yapıldığı belirsiz gerçekten . Ben gidip 1-2 çalışanı olan yerden para istemeye çekiniyorum .
Devletin verdiği para 17-20 tl ( %1,4-1,6 ) arası bir ücret . Gidip bir osgb ye " ben aldığım şu 40 tl desteği sana vereyim bana hizmet ver " de bakalim ne cevap alacaksın
bende 2023 taraftarı değilim ama bu sistem gerçekten sağlam bir düzeltme istiyor . Şu an benim gördüğüm sistem işyerlerinden haraç kesen OSGB ler şeklindeNe bir hizmet var ne bir ilgi adamlar sadece para sayıyor umrunda değil hiçbirşey mantık sadece 3 ay geçse böyle şirketi kapatıp giderim üzerine . . . ( işini düzgün yapanlar ayrı tabi varsa )
Merhaba,15 günde ( Hiç gitmeyenlerde en az %50 ) uzman olunmaz diyen olmadı sistem kötü diyen olmadı sadece para, para , para diyorsunuz .Bu işi nasıl yapacağız diyen olmadı ki kurslar bile düzgün eğitim veremiyor diyen olmadı . fizik , kimya , biyoloji bölüm mezunlarını uzman yaptılar kimse birşey söylemedi . Ardından 1500 gün primli bakkal olan B sınıfı uzman , 3000 gün market işleten A sınıfı uzman oldu kimse birşey demedi . yönetmeliklerde uzmanların doktorların süresi düştü konuşan olmadı . Böyle sallama iş olmaz diyen olmadı . Doktorları zengin ediyorsunuz sistemi değiştirin diyende olmadı.
ardından buraya gelip biri bana ne esnaftan der biri de çalışanların hayatlarına önem veriyormuş gibi yapar ... Bırak bu ülkede iş güvenliği uzmanı olmayı daha üniversitelerde ne eğitim verildiği tartışılır . . .
özellikle " bizim giden paralar ve emeklerimiz ne olacak? bize ne esnaftan. " denilmesi durumu ortaya açıkça koyuyor bence . . .
uzmanların emekleri ne olacak onca yıl okumuş meslek sahibi olmuş yetmemiş kurslara paralar ödemiş yetmemiş 413 tl belge parası ödemiş ve uzman olmuş . esnafı düşünüyorlarsa devlet desteğini artırsınlar bu yönde teklif versinler .bizim giden paralar ve emeklerimiz ne olacak? bize ne esnaftan.
15 günde ( Hiç gitmeyenlerde en az %50 ) uzman olunmaz diyen olmadı sistem kötü diyen olmadı sadece para, para , para diyorsunuz .Bu işi nasıl yapacağız diyen olmadı ki kurslar bile düzgün eğitim veremiyor diyen olmadı . fizik , kimya , biyoloji bölüm mezunlarını uzman yaptılar kimse birşey söylemedi . Ardından 1500 gün primli bakkal olan B sınıfı uzman , 3000 gün market işleten A sınıfı uzman oldu kimse birşey demedi . yönetmeliklerde uzmanların doktorların süresi düştü konuşan olmadı . Böyle sallama iş olmaz diyen olmadı . Doktorları zengin ediyorsunuz sistemi değiştirin diyende olmadı.
ardından buraya gelip biri bana ne esnaftan der biri de çalışanların hayatlarına önem veriyormuş gibi yapar ... Bırak bu ülkede iş güvenliği uzmanı olmayı daha üniversitelerde ne eğitim verildiği tartışılır . . .
özellikle " bizim giden paralar ve emeklerimiz ne olacak? bize ne esnaftan. " denilmesi durumu ortaya açıkça koyuyor bence . . .
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.