Sistemin hatası var diye (ki evet çokça var) eleştiri yapıyorsunuız fakat eleştiri yapmanın da mantık çerçevesi var. Fizik , Kimya, Biyoloji diye küçümsemeye yeltendiğiniz branşlar sektörüne göre çok da başarılı işler yapabiliyorlar.
Ayrıca benim de sizinle ilgili yorumum var, "buraya gelip biri bana ne esnaftan der, biri de çalışanların hayatlarına önem veriyormuş gibi yapar" demişsiniz, ben de diyorum ki kişi kendinden bilir işi! , kaç çalışanın duasını aldınız ?
Herkesin içi rahat olabilir, sektörde bunca kaza ve üstü kapatılan va'ka varken, bu meslek kendi haklarından bi haber olan birçok çalışanın yolunu aydınlatıcaktır.
Ayrıca insan canını cebine girecek paranın arkasına atan, üç kuruşa can satan işverenlerin de maddi manevi cezaya tabii tutulması haktır! Yakınmalar ya da bezdirmeler olacaktır. Bunu bilmeyen uzman bu yola girmesin.
Yaranıza basmışım galiba gerçekler acıdır diyorum sadece boşverin .
aldığım duaları siz bilemezsiniz o konuda içiniz rahat olsun hatta çok rahat olsun inanın bu konuda konuşmak haddinize değil beni tanımadığınız ve yaptığım konuşmaları ve eğitimleri bilmediğiniz için .
konuşmalarınız yazdıklarımla alakasız kalıyor . ben çalışanın hayatına sizden çok önem veriyorum sadece küçük esnafı korumamız gerek ve devletin bu hizmeti vermesi gerek diye düşünüyorum. kaç tane küçük esnafla konuştunuz yada görüşmeye gittiniz bilmiyorum ama inanın durum hoşuma gitmiyor . ceza yemekten korkup sadece OSGB leri zengin etmek zorunda olmalarına vicdanım el vermiyor .
sizin içiniz rahat olsun . fizik, kimya, biyolojiye takılıp saldırmaya çalışmışsınız ama söylemek istedikleriniz karışmış gibi . fizik, kimya, biyoloji hakkında konuşmak isterseniz başka bir konu açın düşüncelerini herkes belirtsin .