- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- İş Veren
Evet çalışabilir,
Evet çalışabiliyor. Şuan benim çalıştığım hastanede yanımda bir tane C sınıfı uzman arkadaşım var. Bu arkadaşımın giriş İSG katip de var.Merhaba arkadaşlar. Hastane bünyesinde çalışan bir A sınıfı isg uzmanı olması takdirde C sınıfı uzman da çalışabiliyor mu ?
Olabilirsiniz. Kaliteci olmak için bir yasal koşul yok. Sağlık bakanlığının yayınladığı kalite dökümanındaki herşeyi harfiyen yaparsanız ki iş güvenliği uzmanı olarak yapabileceğinizi düşünüyorum, o zaman olur.merhaba bende A sınıfıyım ama kaliteci de olabiliyormuyum?hangi eğitimi alma gerekli
nasıl olur? ya bir yanlışlık var, yada yine dğeiştirdi bakanlık.. Yılbaşından beri çok tehlikeli sınıfta C sınıfı uzman katipten tanımlanamıyordu.. bir gariplik var.. tıp merkezi olmasın oarası?Evet çalışabiliyor. Şuan benim çalıştığım hastanede yanımda bir tane C sınıfı uzman arkadaşım var. Bu arkadaşımın giriş İSG katip de var.
Çalıştığım yerin tıp merkezi mi hastane mi olduğunu ayırt edecek durumdayım Ali Bey. Yönetmelik her seyi anlatıyor.nasıl olur? ya bir yanlışlık var, yada yine dğeiştirdi bakanlık.. Yılbaşından beri çok tehlikeli sınıfta C sınıfı uzman katipten tanımlanamıyordu.. bir gariplik var.. tıp merkezi olmasın oarası?
Çalıştığım yerin tıp merkezi mi hastane mi olduğunu ayırt edecek durumdayım Ali Bey. Yönetmelik her seyi anlatıyor.
o eskidendi.. artık yapamıyorsunuz..Gariplik yok ali bey, Tam zamanlı A-B atamasından sonra kalan süre için C ataması yapabiliyorsun isgkatip de
yakın geçmişte mevzuat değişikliği oldu ya sanırım takip etmediniz,o eskidendi.. artık yapamıyorsunuz..
Şu anda Çalışma Bakanlığı denetlemesi geçiriyorum, bitince bilgileri paylaşacağım
Merhabalar, tamamlandı mı denetleme.Şu anda Çalışma Bakanlığı denetlemesi geçiriyorum, bitince bilgileri paylaşacağım
Şu anda Çalışma Bakanlığı denetlemesi geçiriyorum, bitince bilgileri paylaşacağım
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.