- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
ben ikaz ettim önlemimi aldım. Bundan sonrasını hastaneyi ilgilendirecek.Kusura bakmayın ama hiç bir hastane bunun için ek ödeme yapmayı göze almaz.
ben ikaz ettim önlemimi aldım. Bundan sonrasını hastaneyi ilgilendirecek.Kusura bakmayın ama hiç bir hastane bunun için ek ödeme yapmayı göze almaz.
Ceren Hnm! bulunduğunuz işyerinde zaten oldukça fazla bir şekilde İlk Yardımcı bulunmakta tüm sağlık personellerinin almış oldukları eğitim müfredatında İleri Düzey İlk Yardım ve Acil Bakım Eğitimi almış oldukları gerçeğini göz ardı etmeyiniz.Bu arada Hastanelerimizde Acil Renk Kodu uygulamalarımız vardır özellikle Mavi Kod uygulamalarına ve Mavi Kod ekibi çalışmalarına bir göz atmanızı öneririm.Merhaba arkadaşlar. Şuan özel bir hastanede uzmanlık yapıyorum. Hastane çalışanlarının ilkyardımcı sertifikası almaları gerektiğini söylüyorum. burası hastane burda gerek yok diyorlar. cpr eğitimi aldı butun sağlık personeli diyorlar. ama ilkyardımcı sertifikası olmak zorunda olduğunu söylediğimde saçma diyerek kestirip atıyorlar. sizce nasıl davranmalıyım
Ceren hanım zaten gerekli ölçümleri standart olarak yazmışsınız. Bunlara bir de aydınlatmayı eklerseniz (koridor , merdivenler ve ortak sosyal alanlar) iyi olur kanaatindeyim. Yalnız Hastanelerde termal konfor , hava akımı , özel alanlarda ki basınçlandırma (ameliyathaneler , pozitif basınçlı odalar , negatif basınçlı odalar) , elektromanyetik kirlilik , radyasyon dozu gibi ölçümlerin de uygulanmasında ve takip edilmesinde fayda vardır.Merhaba Arkadaşlar,
Bir Konuda önerilerinize ihtiyacım var. Hastane için hangi ortam ölçümleri yaptırmamda yarar vardır. Ameliyathanelerde gaz ölçümü, sterilizasyonda gürültü yada toz ölçümü yada gaz ölçümü. Emar kısmı için de gürültü olabilir ama gürültü açısından öceden bir önlemleri var. mesela emar çekilen yerde sadece hasta oluyor, çalışan cam mekanın dışında kalıyor ve gürültüden etkilenmiyor. Zaten emar cihazıda eski chazlar gibi gürültülü değil. Hastalara yinede kulak koruyucu taktırıyorlar. Hastanelerde mutlaka yapılması gereken ortam ölçümlerini söyleyebilirmisniz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İş Kazasız Gunler dilerim...
Risk değerlendirmesini isg uzmanı değil ekip yapar arkadaşlarYasa gereği risk değerlendirmesi egitimler acil planları gibi hepsini yapması gerek kurul oluşturması dışında kalan her görev yapılmalı. Risk analizini isg uzmanı yapar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.