- Meslek
- Uzman Adayı (C)
evet 36 soru iptal olmalı dilekçeyle başvuruyoruz 6-8-12 cvp şıklarında yokk36 soru şıklarında 6-8-12 olmalı
23 yanlış 57 doğrum var 71.5
evet 36 soru iptal olmalı dilekçeyle başvuruyoruz 6-8-12 cvp şıklarında yokk36 soru şıklarında 6-8-12 olmalı
verilecek eğitim soruyorr36 soru şıklarında 6-8-12 olmalı
forumda mail paylaşmak yasak.özel mail attım size.Erdoğan bey ,hap bilgilerden bana gönderirsen
öncelikle emeğinize sağlık bu denemede bazı soruları dikkatle okumak gerekiyordu kelime oyunları vardı çok güzel hazırlanmış sorular. 12 yanlık 68 doğru=85 yaptım gerçek sınavda da buna yakın yaparsam süper olurHATIRLATMALAR
*5.deneme ektedir.cevaplarıda beraberinde veriyorum...iyi çalışmalar..
*geçmiş denemlerle benzer yada aynı sorular olabilir.farklı olmasına dikkat gösterdim
*sorular kendi hazırladığım,daha önce sorulmuş ve çok çok azıda netten kontrol ederek eklediğim hazır sorular
*kaç aldığınızı belirtirseniz sevinirim.
*emeğe saygı gösteren herkese teşekkürler.
*kimseden hiç bir beklentim yoktur.dua ederseniz ve sınavı geçerseniz (bende geçersem) buna bana yeter.
DENEME 5 VE CEVAPLARI AŞAĞIDADIR
öncelikle emeğinize sağlık bu denemede bazı soruları dikkatle okumak gerekiyordu kelime oyunları vardı çok güzel hazırlanmış sorular. 12 yanlık 68 doğru=85 yaptım gerçek sınavda da buna yakın yaparsam süper olur
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.