yıl değil. Ayda 60 dakika doğru. Ancak tehlike sınıfı gözetmeksizin 60 dakika.benim kursa giden arkadaşlarımda kurslardaki hocaların sınavın çok zor olacağını dile getirdiklerini söylediler. genel hava zor olacağı yönünde artık hakkımızda hayırlısı
14. soruda d şıkkın da ayda 60 dk diyor doğrusu yılda 60 dk dır.
sevgili arkadaşar ilk deneme sınavımız ekte sunulmuştur.80 sorudan oluşmuş ve konu dağılımları gerçeğe çok yakın tutulmaya çalışılmıştır.Kendi hazırladığım sorular ve çıkmış sorulardan oluşmaktadır.soru kitapçığında mail adresim mevcuttur.evde testi öngörülen sürede ve kopya çekmeyerek çözmenizi tavsiye ederim...cevaplarınız bana mail atarsanız değerlendirmeyi ben yapabilir.cevaplar 3 gün sonra verilecektir.eğer ben kendim kontrol edeceğim derseniz mailinizi verin göndereyim...burada kim ne not aldı yayınlamayı düşünüyorum..bundan sonraki sınavlarda gelişmeyi görme açısından..
herkese kolay gelsin.
sorularla ilgili yapıcı eleştirilere her zaman açığım ..
Emeğinize sağlık hakan bey.birde 2000nin üzerinde arkadaşım indiriyor. teşekkür butonuna basmaya üşeniyor.birazcık emeğe saygı lütfen..4 deneme verdim.hatalarım olabilir.evde oturup tek başıma hazırlıyorum.
yani eleştirmek kolaydır.aldığım maillere binaen yazıyorum yersiz kelimeler kullanıpta eleştirenler lütfen indirmeyin,çözmeyin.gidin kurslara para verin daha iyisini bulun.1300 civarı açıklamalı soru artı 4 deneme (320 soru).gerçeğe yakın olsun diye soru dağılımlarına dikkat ediyorum.
bana kötü kelimeler sarf eden arkadaşlar bunu tek başıma hazırlıyorum.beğenmiyorsanız siz hazırlayın.son olarak kul hakkı yiyorsunuz
bu sözlerim için diğer tüm arkadaşlarım için özür diliyorum.
17.soru B olması gerekir...
17.sorunun cevabı B şıkkı değil mi?17.sorunun cevabı B olacak
17.sorunun düzeltilmiş cevap anahtarı ekte
Hap Bilgilerile nerden ulasabilirim?61dogru 19 yanlis
Hakan Hocam merhaba, sizi Facebook sayfanızdan da takip ediyorum. O kadar düzenli, güzel notlar hazırlamışsınız ki herşey çok anlaşılır, harika...sevgili arkadaşar ilk deneme sınavımız ekte sunulmuştur.80 sorudan oluşmuş ve konu dağılımları gerçeğe çok yakın tutulmaya çalışılmıştır.Kendi hazırladığım sorular ve çıkmış sorulardan oluşmaktadır.soru kitapçığında mail adresim mevcuttur.evde testi öngörülen sürede ve kopya çekmeyerek çözmenizi tavsiye ederim...cevaplarınız bana mail atarsanız değerlendirmeyi ben yapabilir.cevaplar 3 gün sonra verilecektir.eğer ben kendim kontrol edeceğim derseniz mailinizi verin göndereyim...burada kim ne not aldı yayınlamayı düşünüyorum..bundan sonraki sınavlarda gelişmeyi görme açısından..
herkese kolay gelsin.
sorularla ilgili yapıcı eleştirilere her zaman açığım ..
Erdoğan bey ***kesildi*** adresine B sınavı için hap bilgileri gönderebilirmisinizarkadaşlar forumdan mail paylaşımı yasaktır. o yüzden bana özel mesaj atın veya profilime yazın lütfen.isteyen herkese gönderiyorum.teşekkürler anlayışınız için.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.