- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
Cok tesekkurler denemelerin ve sorularin devamıni bekliyoruz emeğinize sağlık
--------sevgili arkadaşar ilk deneme sınavımız ekte sunulmuştur.80 sorudan oluşmuş ve konu dağılımları gerçeğe çok yakın tutulmaya çalışılmıştır.Kendi hazırladığım sorular ve çıkmış sorulardan oluşmaktadır.soru kitapçığında mail adresim mevcuttur.evde testi öngörülen sürede ve kopya çekmeyerek çözmenizi tavsiye ederim...cevaplarınız bana mail atarsanız değerlendirmeyi ben yapabilir.cevaplar 3 gün sonra verilecektir.eğer ben kendim kontrol edeceğim derseniz mailinizi verin göndereyim...burada kim ne not aldı yayınlamayı düşünüyorum..bundan sonraki sınavlarda gelişmeyi görme açısından..
herkese kolay gelsin.
sorularla ilgili yapıcı eleştirilere her zaman açığım ..
cvp anahtarınıda alabilirmiyiz
Arkadaşlar.hazırlamışım olduğum 2. deneme sınavı ektedir.
cevaplar hazır ama yarın akşam yayınlayacağım....hatalarım varsa af ola.denemeler devam edecektir..yeterki desteğinizi eksik etmeyin.
80 adet kendi hazırladığım ve çıkmış sorulardan oluşmuştur.
herkese iyi çalışmalar..teşekkürler..
sayın üstad,,
11 ci sorunun cvp a olmalı,,48.ci soru iptal olmalı.o işaret taşıma anlamına geliyor cvp ta yok
çok tşkl eler sorular çok güzel emeğinize sağlık
11. D çıkmış A sınıfı sorusu zaten
48. soru nakletme hata yok...
Teşekkür ederim..mailime birisi kurs veren dershanelere engel olduğumu bile söylemiş..çok ilginç değil mi?neyse biz yolumuza devam edeceğiz...hep beraber başarılı olacağız.24 Yanlış , Çalışmaya devamm....EMEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER.
17 yanlış 63 doğru 78 emekleriniz için çok teşekkürlerCEVAP ANAHTARI EKTEDİR....lütfen kaç aldığınız yazınız...kendim hazırladğımdan ben çözemiyorum
aynen 73 ve 80 hatalıüstadım ,,
tekrar tsk ederim,,73 ve 80.ci soruların cvp larının tekrar kontrolünü talep ederim
saygılarımla.
yeni soruları dört gözle bekliyoruz
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.