Bu karmaşık işleyişin merkezine inersek; İsgKatip 2.0 sisteminde geçici iş ilişkisiyle gelen personelin takibi, personelin bordrosunun hangi şirkette olduğuna bakılarak yapılır. İtiraf etmek gerekirse, 2026 yılındaki güncel uygulamalarda en çok yapılan hata, personeli fiilen çalıştığı yerde İsgKatip üzerinden görevlendirmeye çalışmaktır; oysa sistem, personeli her zaman SGK sicil numarasının bağlı olduğu asıl işveren (gönderen şirket) üzerinden tanır.
Geçici iş ilişkisi kurulan personelin İSG süreçlerini sistemde nasıl yöneteceğinizi aşağıda samimi bir dille özetledim.
Özetle: Geçici personel sizin İsgKatip panelinizde çalışan sayısı içinde görünmez. Takibi, personeli gönderen firmanın sistem çıktısı üzerinden ve sizin sahanızdaki fiili eğitim kayıtlarınızla yapmanız gerekir.
Geçici iş ilişkisi kurulan personelin İSG süreçlerini sistemde nasıl yöneteceğinizi aşağıda samimi bir dille özetledim.
Geçici İş İlişkisinde İsgKatip Mantığı
İşin aslına bakarsanız, geçici iş ilişkisinde iki farklı işveren vardır: Meslek edindirme/geçici işçi sağlayan kurum (asıl işveren) ve işçiyi fiilen çalıştıran siz (geçici işveren). Yapılan teknik analizlere göre, 2025 ve 2026 yıllarında bu personelin İsgKatip takibinde şu kural geçerlidir:- Sözleşme ve Süre Hesabı: İşçinin İSG uzmanı ve hekim hizmet süreleri, işçinin asıl bordrosunun olduğu (maaşını ödeyen) şirketin İsgKatip panelinde hesaplanır.
- Fiili Denetim: Siz geçici işveren olarak, bu personeli kendi İsgKatip panelinizde "çalışan" olarak göremezsiniz. Ancak yasal olarak bu personelin İSG eğitimlerinden ve saha güvenliğinden siz sorumlusunuzdur, bizzat uyarayım istedim.
Personeli Sistemde Nasıl Takip Edersiniz?
İtiraf etmek gerekirse, kendi panelinizde görünmeyen birini takip etmek zordur. Zaten forumda da tecrübeli uzmanlar hep "Geçici iş ilişkisiyle personel alıyorsanız, gönderen firmadan o personelin İsgKatip onaylı 'Hizmet Aldığına Dair Döküm'ü kağıt ortamında isteyin" der; bu çok yerinde bir tespittir, bizzat tecrübe ettim ordan biliyorum. 2026 verileri, denetimlerde müfettişlerin geçici işverenden bu dökümleri fiziksel dosya olarak ibraz etmesini beklediğini gösteriyor.Uygulamada İzlenecek Yol:
2026 standartlarında modern bir panel olan isgkatip, geçici iş ilişkisi için şu adımları önerir:- Asıl İşverenden Belge Alın: Personeli gönderen firmanın İsgKatip üzerinden o personel için yeterli uzman/hekim süresi ayırdığını teyit eden sistem çıktısını alın.
- Eğitim Bildirimi: Personel sizin sahanızda çalışacağı için, ona verdiğiniz "İşbaşı Eğitimi" veya "Sahaya Özgü Riskler Eğitimi" bilgilerini kendi sisteminize (varsa dış yazılımınıza) kaydedin.
- Hizmet Süresi Senkronizasyonu: Eğer personel sizin sahanızda çok uzun süre kalacaksa, asıl işverenin uzmanı ile sizin uzmanınızın koordinasyon kurması şarttır haliyle.
Özetle: Geçici personel sizin İsgKatip panelinizde çalışan sayısı içinde görünmez. Takibi, personeli gönderen firmanın sistem çıktısı üzerinden ve sizin sahanızdaki fiili eğitim kayıtlarınızla yapmanız gerekir.