Serkan bey paylaşım için teşekkürler ama elinizde daha fazla belge varsa sevinirim
Şuan için bunlar da mevcut
Serkan bey paylaşım için teşekkürler ama elinizde daha fazla belge varsa sevinirim
Us bey adr kitabinda dolduran guvenlik onlemleri vs yaziyor birazda siz risk tehlike ilavesi yaparsiniz oldu bittiMerhaba,
Paylaşımlarınız çok güzeldi. Bunun için teşekkür ederim; ancak dolduran taraf kontrol listesi ile ilgili olarak nasıl bir şablon oluşturulabilir? Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.....
İyi çalışmalar
Merhabalar,
Arkadaşlar tesisle alakalı bir aylık değerlendirme raporunda sizce hangi başlıklar yer almalıdır? Ya da bu konuda elinde örnek teşkil edecek bir taslağı olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim çok saolunŞuan için bunlar da mevcut
Gökhan bey açılmıyor??Arkadaşlar merhaba,katıldığım bir TMGD eğitim seminerinden bulabildiğim işe yarayabilecek birkaç belge aldım,kendinize göre de yapabilirsiniz tabi ama en azından fikir verir diye paylaşıyorum.İyi çalışmalar
Arkadaşlar merhaba,katıldığım bir TMGD eğitim seminerinden bulabildiğim işe yarayabilecek birkaç belge aldım,kendinize göre de yapabilirsiniz tabi ama en azından fikir verir diye paylaşıyorum.İyi çalışmalar
Çalışma durumu ile ilgili benim tespit edebildiğim üç durum var. birincisi firmanın sizi bikaç günlük çalışanı gibi göstermesi. ikincisi bir danışmanlık şirketi aracılığı ile anlaşma yapmak ki sanırım komisyon alıyordur aracı kurum. üçüncüsü de şahıs şirketi açıp firma ile sözleşme yapmak. sonuncusunda kdv, gelir vergisi, sigorta primi vs siz (ya da muhasebiciniz) uğraşırsınız. yeni başlayanlar için öncelikle ikinci şık sonra da birinci şık mantıklı gibi duruyor. tabi farklı görüşler olabilir. piyasaya gelince, oturmuş bir ücret piyasası yok ama akaryakıt istasyonları en basit ve küçük ve fazla zaman gerektirmeyen işletmeler olarak gözüktüğü için 500-1000 arası değişiyor sanırım.Ya şimdi petrol ofisinde çalışan arkadaşlar varsa yardım etsin. Ne kadar ücret alıyorlar ve sigorta durumu nasıl. Piyasa nasıl işliyor bilmiyorum. Yarım ederseniz sevinirim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.