Teşekkürler
''TMGD İŞ SÖZLEŞMESİ OLAN VAR MI?'' konu başlığı altında =6 numaralı mesajda MEHMET GÜLTEKİN tarafından paylaşılan bir örneği veriyim aşağı sıralarda kaldığı için göremediniz muhtemelen[/QUOTE
çok teşekkürler Gökhan Bey ,
gayet güzel hazırlanmış bir sözleşme idi . Peki yeni başlayan biri TMGD için yapması gerekenlerin bir check list i var mıdır ? Çalışmaya nerden başlamalı ?
yıllık faliyet planı yılın dolumunda yapılıyor daha yasa yeni çıkmış yılını dolduran firma sayısı çooook azdır..
Arkadaşlar çoğu arkadaşımızın sıkıntı çektiğini gördüm. Evrakların doğru biçimi bu şekilde. Umarım yardımcı olur. Elimde diğer evraklar da mevcut. İsteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
Hepinize iyi çalışmalar.
SERKAN BEY PERSONEL EĞİTİM DOSYANIZDA VARMI[/QUO
BU ŞEKİLDE BİR TASLAK VAR ELİMDE. DOĞRU OLAN BU ŞEKİLDEDİR. SİZ TOPLANTINIZI SÖZLÜ VE TANKER ŞOFÖRLERİNE İSE YAZILI OLARAK YAPIP BURALARI DOLDURACAKSINIZ. FARKINDALIK EĞİTİMLİ VE BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ DAHİLİNDE.
Taşıma Belgesinde, aracın temizlenmeden döneceği durumlar hesaba katılarak, boş araç taşıma belgesi de verilmesi gerekiyor.
5.4.1 i iyice incelerseniz göreceksiniz. Gözden kaçabilen bir madde.
Arkadaşlar çoğu arkadaşımızın sıkıntı çektiğini gördüm. Evrakların doğru biçimi bu şekilde. Umarım yardımcı olur. Elimde diğer evraklar da mevcut. İsteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
Hepinize iyi çalışmalar.
Merhaba Serkan Bey ,
* yıllık plan mevcut mu (örnek )
*Mevcut olan çalışmaları paylaşırsanız sevinirim.
Serkan bey paylaşım için teşekkürler ama elinizde daha fazla belge varsa sevinirimArkadaşlar çoğu arkadaşımızın sıkıntı çektiğini gördüm. Evrakların doğru biçimi bu şekilde. Umarım yardımcı olur. Elimde diğer evraklar da mevcut. İsteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
Hepinize iyi çalışmalar.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.