- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
70 puandan 60 puana indirmekmi belgeyi manavdat almak oluyor bu nasıl bir çelişkidir, bu nasıl bir mantıkdır, o zaman 90 puana çıkartsınlar ve tekrar yapsınlar sınavı kabul ediyormusun?
dostum sınavı isterlerse 100 puan yapsınlar bana dokunmaz, ben zaten B uzmanım... sen istediğin kadar gir çık...
Ayrıca biz zaten o belgeleri İşyeri Sağlık memuru olarak 2004-2005'te aldık.. siz o zamanlar ne yapıyordunuz...
eneyim.Yoksa işverenler gibi paraya önem verenler neden ayda 7500 lira ceza riskine girsin.Ücretlerin düşüklüğüne gelince maalesef en iyi ücreti alanı bile (işini hakkıyla yapıyorsa) az alıyor.Beş yıl önce bu sektöre girdiğimde komik bir ücrete evet demiştim.Hatta sonradan dr.umuz kabul etmeme şaşırdığını söylemişti.Ancak sıfırdım ve beni neler bekliyor bilmiyordum.Zaten hemşire ne yapar tansiyon ölçmekten başka algısı vardı.Başladım ve neler neler yapılırmış gösterdim.Şimdi ücretimde iyi, dilimde çok çıkıyor.Çünkü sorumluluğumu ve sınırlarımı artık biliyorum.Bu sınırı da kimseye aştırmıyorum.Maaşların azlığını bile dün çıkan ve daha uygulamaya da geçmemiş olan 60 barajına bağlayanlar var.Pes diyorum.Dsp barajının düşmesi hiç gururumu kırmadı.Açıkçası sınavın kalkması daha da gururlandırırdı.Gururunuzu bu değil de aynı gruba çevrecinin(ne alakası varsa)dahil edilip de ebenin edilmemesi kırsın.İş bulursanız ya da çalışıyorsanız eğer 6331 de görev tanımınız netken sizden hemşirelikte istenmesine ve yaptırmalarına hayır diyememenize kırılsın.Hemşire dsp den istediklerini çevreci dsp den isteyebilirler m?Hayır.Ama o da dsp,ben de.Ama bir igu ya bunu yaptıramıyorlar.Çünkü farklı ücret alır.Bebek adımlarıyla arkadaşlar.Bebek adımlarıyla.Bunların hepsi bir anda olmuyor.Birbirimize sarmayalım lütfen.Birlik olmaya ihtiyacımız var.Tüm sertifikalı ya da sertifikasız dsp lere sevgiler ,saygılar.