Kübra Hanım elinize sağlık. Bende kuruyemişçiye ait bır risk analizi hazırlaycam. Bana yol göstermesi açısından eğerki boyle bir yere ait hazırladıysanız bana gönderirmisiniz?tabi yeri görmek lazım haklısınız
Kübra Hanım, bence çalışmanız mükemmel olmuş, emeğinize sağlık. Çok güzel bir risk analizi yapmışsınız.umarım işinize yarar arkadaşlar. Eksiklikleri söylerseniz sevinirim...
risk dereceledirmeleri önlem alınan önlemlerden sonra tehlike ve riskin asagıya cekilecegini göstermek için kullanılmıs.sonuc kısmınada yazdıgımız tehlikeler iş yerinde mevcutmudur bunları ekleyebiliriz mesela yangın tüpü yok gibi ...Merhaba Dayıcım Burger örneği çok güzel. bu örneği bakanlığın kontrol listesi ile birleştirip bir analiz yapmayı düşünüyorum. burda tam anlayamadığım örneğin sonuç ve açıklamalar kısmına ne yazmam gerektiği ? ve o kısımdaki risk derecelendirmeleri ile ilgilide kafam karışık? yani iş yeri eksik görülen her şeyi düzelttide mi dereceler sonuçta çok düşük çıktı ? sonuç kısmına ne açıklama yazacam ? yardımcı olabilirseniz ben de bu işten ilk defa para sebeplenecem..
Kübra hanım çalışamızı inceledim.Emek vermişsiniz ve gerçekten uğraşmışsınız.yanlız birkaç konudaArkadaşlar ben de cafeler için risk analizi hazırlıyorum. Çay standının önündeki çalışana (çaycı) çay dökülmesine karşı nasıl KKD önerebilirim.
Kübra hanım elinize sağlık gerçekten emek vermişsiniz.yanlız önce mevcut riskleri tespit edip risk skoru belirliyoruz daha sonra ise alınan önleme göre tekrar bir risk skoru belirliyoruz.sizin çalışmanızda resim eklemişsiniz mesela elektrik panosunda kaçak akım rolesi var mı yok mu bunu anlayamıyoruz.önlem alınmadan önceki riski belirtirken işletmedeki mevcut durumu belirtmek gerekir.mesela kaçak akım rolesi mevcuttur veya değildir diye belirtmek gerekir.umarım işinize yarar arkadaşlar. Eksiklikleri söylerseniz sevinirim...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.